Am nevoie de ajutor - dureri foarte puternice de cap, voma, batai de inima necontrolate

Buna Seara am si eu o problema si am nevoie de un sfat am de vreo 3 ani de zile dureri foarte puternice de cap, De obicei pe partea stanga la Nivelul tamplei, insotite de stari de slabiciune, De voma, batai de inima necontrolate Ultima data mi-Am luat tensiunea era de 9/7, tin sa mentionez ca durerile le am timp de 3-4 zile cateodata de 3 ore pe luna dupa care Raman cu o Senzatie de tensiune in jurul frunti si a tamplei.de obicei iau ibuprofen dar efectul e de cateva minute am fost la medic dar mi sa spus ca am migrene..daca poate cineva sa ma ajute.va multumesc!
2 comentarii

Tin sa mentionez ca noaptea nu pot sa adorm de iar dimineata cand ma trezesc sunt de obicei mai obosita decat seara

Buna seara. Se pare ca suferiti de insomnie iar privarea de somn se poate manifesta cu cefalee/migrena, palpitatii (batai de inima necontrolate), stare de slabiciune/oboseala, greata, etc. Va recomand sa consultati un medic cu competenta in somnologie care, in urma evaluarii, poate recomanda si alte consulturi (neurologie, psihologie, etc.). Sanatate multa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere de ochi
- 3migrena... diverse tratamente fara niciun rezultat
- 13neurologie
- 10Migrene de 2-3 ani
- 4migrene+ tulburari de vedere
- 6de aprox 10-12 zile, am dureri de cap... dar nu foarte puternice
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 4Migrena cu aura sau altceva?
- 0Dureri de cap zilnice
- 1Migrene foarte dese
- 3Dureri de cap
- 0Aspartat aminotransferase/alanine aminotransferase ratio
- 0Dureri de cap
- 1Cefalee, palpitatii, insomnie, senzatie de greata, lipsa de chef
- 13Durere de cap persistenta
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
- 0RMN pentru niște dureri de cap pe care le aveam deja de 3 luni
- 1Durere de cap de peste o luna
Mai multe informații despre: Migrena cefalee cronica