Care este cea mai usoara metoda de a te sinucide ?

37 comentarii 1 2
2
21-03-2021, ora 22:36
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Ai ma elena, tu ptr motivele alea vrei sa o termini, ma dezamagesti, lasa-l dracu de iubit ca gasesti alti 100 daca vrei, care sa te placa si sa-i placi. Ca daca nu exista asta, ai fi iubit pe altul, deci nu e asta unicat pe care l-ai putea iubi.

Ca nu te intelegi cu parintii aia e, vezi de viata ta si de treaba ta, lasa-i pe ei. Ia munca, pleaca de acasa, du-te la viata ta.
Constientizeaza asta si umbla la modul de gandire, sau daca nu, du-te la un psiholog sa-ti rezolvi eroarea asta de gandire. Dovedeste-ti tie ca esti fata desteapta si fa asta.

Suicidul se necesita si-s deaocod doar in boli incurabile care chinuie, si daca acel om vrea, acolo da, ca asa cum un animal nu e lasat sa sufere, nici omul nu ar trebui daca el nu vrea asta.
In elvetia se face suicid asistat, dar cu acte serioase si control la medicii lor ca ai o boala fizica urata incurabila.
Daca aud aia motivele tale, rad de se tavalesc pe jos si te dau pe usa afara politicos si diplomat !
VIata e frumoasa oricum ar fi ! Sunt atatea pasiuni de facut, chestii placute.

Si nu te juca cu suicidul, ca pe langa ca n-ai motive, poti ramane paralizata sau oarba sau altfel de la un suicid ratat, si de multe ori se rateaza, deci NU te juca ! Cate cazuri n-au fost, si apoi au regretat de nu s-a putut.
1
12-04-2021, ora 10:14
Alexandra 30
Nu este medic/terapeut
Alexandra 30
Pt tine, BauManLau, rezolvarea nu va veni niciodată prin medicamente!. Sunt femeie și pot să-ți spun cu siguranță că problema e la soția ta așa că ea ar trebui tratata și nu tu. Aceste probleme nu se tratează nici cu medicamente, certuri aprinse sau doamne ferește, bătăi. Din ceea ce spui ea te domină și asta e grav pt că într-o căsnicie nu ar trebui sa existe dominare din nici o parte. Tu trebuie sa stai calm și clar de vorba cu ea și în mod special, in ceea ce privește copilul, daca nu sunteți pe aceeași lungime de unda, atunci cu siguranță nu va fi bine pt copil în mod special. Daca ai rămas fără serviciu da, categoric e greu dar, oamenii au parte de greutăți și aceste greutăți au un rol extrem de important: leagă sau dezleagă! In primul rand trebuie să știi ce vrei tu de la viață și vezi daca faci tu ce trebuie pt familia ta. Sunt femei care au pretenții exagerate care știu doar că trebuie să fie tratate că niște prințese și dacă soția ta e așa doar tu știi dar, rezolvarea tuturor problemelor din viața ta nu va veni decât lamurindu-te daca voi vă iubiți și va respectați altfel nu va fi bine nici după pandemie și nici dacă vei veni acasă cu căruțe de bani pt că de greutăți tot o sa va mai loviți și dacă între voi nu e ceea ce trebuie atunci nu e nici viitor.
1
12-04-2021, ora 22:09
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
BauManLau, si ce mai stai cu o femeie care nu da doi bani pe tine ? E normal sa ai starile astea, nu se trat cu medicatie, rezolva problema, da-o dracu de femeie, esti barbat sau pampalau ?
1
08-10-2022, ora 21:21
extranjero
Nu este medic/terapeut
extranjero
Ajutor! Vreau sa termin cu viata. Vreau sa ma sinucid si nu stiu cum.Nu -mi este frica de moarte. Am 53 de ani si am aflat ca dupa 30 de ani de casnicie sotia ma inseala prin camere de hotel. S-a mutat de acasa cu chirie de 3 saptamani ca sa poata face ce vrea. Culmea ca spune ca vinovaul sunt eu. Ca nu se mai simea fericita si implinia ca femeie cu mine. Intro singura saptamana am afla ca nu mai am servici, ca snt suspect de cancer la plamani si ca m-a parasit sotia. De 3 saotamani n mai sunt om.Am ajuns o umbra.Sunt singur intro tara straina fara ajutor din parte nimanui.Suntem rezidenti aici de 20 de ani
1
19-10-2022, ora 05:33
360
Nu este medic/terapeut
360
@extrannjero, sunt rezidenti aici in romania sau in alta tara ? intoarce-te in tara natala intre prieteni si familie cat pt o vacanta, povesteste-le prin ce treci si ai sa vezi ca vei obtine claritate mentala. norii se vor inlatura, iar soarele va iesi si pe strada ta...
1
25-10-2022, ora 19:24
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
extranjero, a vrea să termini cu viața e o dovadă de lașitate. Consideră ceea ce ți se întâmplă drept provocări care-ți sunt date să-ți dovedească faptul că ești mai puternic decât crezi și că le poți depăși.
Așa cum ți s-a spus mai sus, întoarce-te în țară, unde amintirile, rudele și prietenii te vor pune pe picioare repede. Psihicul are un rol important în vindecare, așa că pe măsură ce îți vei hrăni sufletul vei reuși să treci mai ușor peste ce ți se întâmplă.
1
25-10-2022, ora 23:23
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Pentru @extranjero,

Subscriu la ce s-a scris mai sus și în plus gândește logic, dacă nevasta ta s-a făcut (sau era tot timpul) o c*rvă, merită să mori pt o creatură ca ea? Îţi spun eu că nu merită nici pt una mai bună... Cel mai bine, roagă-te la Dumnezeu să nu fie grav ceea ce ai, celelalte se rezolvă sigur. Părerea mea, ar trebui să fii recunoscător că ai descoperit, altfel ai fi trăit în ignoranță și în minciună...
Adaugă un comentariu / răspuns
37 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: