am o intrebare!
La multi ani!
Am o problema. De 2 luni simt in gura intre gingie si limba (de fapt aproape de gingie la baza ei in dreapta), ca o umflatura mica (de fapt ceva ca niste pietricele mici, ca un arici. Memtionez ca nu ma doare daca il ating doar ma deranjeaza ca este acolo), lucru pe care nu il simt in partea stanga.
Am fost la stomatolog spune ca nu este nimica posibil sa fiu deshidratata.
Am fost la orl spune ca este fie nisip fie ceva spasm. Am facut radiografie acolo la glanda salivara sublingulara dreapta si nu apare nimica pe film gen piatra.
Am fost la 2 medici chirurgi maxilo-faciali. Unul spune ca posibil sa ma fi lovit acolo cu periuta de dinti. Al doilea spune ca poate este ceva piatra mica care nu apare pe film.
A mai patit cineva asta.
Va rog o parere ce ar putea fi.
Multumesc frumos.
Am o problema. De 2 luni simt in gura intre gingie si limba (de fapt aproape de gingie la baza ei in dreapta), ca o umflatura mica (de fapt ceva ca niste pietricele mici, ca un arici. Memtionez ca nu ma doare daca il ating doar ma deranjeaza ca este acolo), lucru pe care nu il simt in partea stanga.
Am fost la stomatolog spune ca nu este nimica posibil sa fiu deshidratata.
Am fost la orl spune ca este fie nisip fie ceva spasm. Am facut radiografie acolo la glanda salivara sublingulara dreapta si nu apare nimica pe film gen piatra.
Am fost la 2 medici chirurgi maxilo-faciali. Unul spune ca posibil sa ma fi lovit acolo cu periuta de dinti. Al doilea spune ca poate este ceva piatra mica care nu apare pe film.
A mai patit cineva asta.
Va rog o parere ce ar putea fi.
Multumesc frumos.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila