am o problema
am o problema de fel la dantura cand esram mic de fel mincam dulcuri in prostie dar nu ma gandit
ca ma afecteaza cand sunt mare de fel de fel ao o problema am 5 dinti adica radacina anauntru in gingie si cum fac sai scot ca nu suport de fel durerea si spaima numai cand aud de dentist parca aud de draku.se poate anestezie totala ? nu suport de fel cand ma lucreaza de fel.
ca ma afecteaza cand sunt mare de fel de fel ao o problema am 5 dinti adica radacina anauntru in gingie si cum fac sai scot ca nu suport de fel durerea si spaima numai cand aud de dentist parca aud de draku.se poate anestezie totala ? nu suport de fel cand ma lucreaza de fel.
1 comentarii
In primul rand, un dinte, chiar daca este rupt pana la gingie, se poate salva, cu conditia ca radacinile sa fie sanatoase sau chiar daca exista puroi la varful radacinii sa poata fi rezolvate chirurgical. Sfatul meu este sa consultati un medic pt a face o evaluare si daca acei dinti se pot salva, sa o faceti si sa nu ii extrageti. In caz contrar, s-ar putea sa regretati mai tarziu cand veti vedea ca orice dinte pastrat conteaza. Se poate face si anestezie totala, dar de obicei aceasta solutie este aleasa pt pacientii cu"probleme"
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Este urgenta?Cat de grav?
- 0Abces obraz dupa extractie molar minte
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar