Am o problema...

26-05-2011
Ioana Georgiana
Nu este medic/terapeut
Ioana Georgiana
V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu un raspuns!De 3 luni de cand am avut primul contact sexual nu mi-a mai venit ciclul menstrual.Este exclusa posibilitatea unei sarcini.Ce alte cauze ar putea fi?
2 comentarii
0
26-05-2011, ora 10:34
maria-targoviste
Nu este medic/terapeut
maria-targoviste
Parerea mea e ca ar trebui sa te vada un medic ginecolog. Ai mai avut astfel de probleme pana acum (ciclu neregulat)? Daca nu, 3 luni cred ca e cam mult. Am avut si eu aceeasi problema, dar doar pentru o luna. Dupa nenumarate teste de sarcina, care au fost OK am hotarat sa merg la medicul ginecolog. Bineinteles ca nu era nici o problema, motivul a fost, dupa spusele medicului, stresul. Intr-adevar era o perioada foarte stresanta; aveam de dat cateva examene si faptul ca nu-mi venea ciclul ma innebunea.
E un lucru absolut normal si necesar sa-ti faci un consult ginecologic, mai ales la inceputul vietii sexuale. Poate fi vorba de anumite dereglari hormonale sau de afectiuni ale glandei tiroide.
Eu, acum cateva luni am avut dereglari ale ciclului menstrual, desi luam anticonceptionale si in urma unor investigatii ale glandei tioroide am descoperit un nodul destul de maricel.
Trebuie sa afli motivul exact al problemei tale si cat mai curand pentru ca e vorba de sanatatea ta. Nu vreau sa te sperii. Poate fi vorba de stres, cum am patit eu sau de o alta problema, care netratata iti poate face mai mult rau.
Multa sanatate si sa-mi scrii atunci cand afli un raspuns la problema.
O zi minunata sa ai. Te pup
0
26-05-2011, ora 13:00
Ioana Georgiana
Nu este medic/terapeut
Ioana Georgiana
Am mai avut intarzieri de cateva zile, o saptamana cel mult 2, dar mi-a venit in fiecare luna.Intr-adevar trec printr-o perioada stresanta din cauza unor probleme si pentru faptul ca mi-a intarziat 3 luni.M-am gandit si eu ca asta ar putea fi o cauza, dar am zis ca totusi e vorba de 3 luni si e o perioada prea lunga...Asta o sa fac, o sa merg la medicul ginecolog pentru a sti exact ce se intampla.Multumesc frumos!O zi frumoasa si tie si multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici