am probleme cu dantura...
Ma numesc Duda Camelia am 36 de ani si am probleme cu dantura.Acum o saptamana am fost si miam facut extracti la 2 masele, iar in ziua urmatoare am simtit durere foarte mare am fost la doctor si mia recomandat antibiotice pentru ca aveam o infectie foarte urata.de 5 zile iau augumentin din 8 in 8 ore si nu vrea sa ma lase durerile si imi simt gingia umflata.Va rog daca puteti sa ma ajutati.MULTUMESC
3 comentarii
Aruncati antibioticul si consultati un medic homeopat. Antibioticele nu ajuta la nimic.
fiind sectiunea de stomatologie a acestui forum, presupun ca dna camelia cauta un raspuns de la un medic stomatolog.
este foarte posibil din cauza infectiei pe care o aveati la dintii extrasi sa fi facut o alveolita postextractionala, adica o infectare a alveolei ( osul in care se gasesc dintii) dupa extractie. tratamentul pe cale generala este de obicei cu augmentinsau amoxicilina si cu un antiinflamator cum ar fi nurofenul, ketonal etc.
acesta nu este insa suficient, el trebuie insotit de o chiuretare a alveolelor ( adica o recuratare a zonei unde s-a facut extractia pentru a fi siguri ca nu au mai ramas resturi, bineinteles sub anestezie), o spalare cu ser fiziologic, aplicare de antibiotice local in alveola.
este foarte posibil din cauza infectiei pe care o aveati la dintii extrasi sa fi facut o alveolita postextractionala, adica o infectare a alveolei ( osul in care se gasesc dintii) dupa extractie. tratamentul pe cale generala este de obicei cu augmentinsau amoxicilina si cu un antiinflamator cum ar fi nurofenul, ketonal etc.
acesta nu este insa suficient, el trebuie insotit de o chiuretare a alveolelor ( adica o recuratare a zonei unde s-a facut extractia pentru a fi siguri ca nu au mai ramas resturi, bineinteles sub anestezie), o spalare cu ser fiziologic, aplicare de antibiotice local in alveola.
Pentru binele tuturor celor care intra pe forum.evitati Scarface !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dupa extractia unei masele.. mi-a ramas o gaura. in cat timp se vindeca?
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 3sfat postextracţie
- 1Extractie la toti dintii din fata
- 1Mancarimi dupa extractie
- 1Scoatere masea
- 1buza amortita dupa extractie molar de minte
- 2Canal ramas gol dupa extractie masea
- 3La cat timp se poate calatorii cu avionul dupa o extracţie
- 1intrebare
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 3Extracție Masea
- 2Extracție canin infectat
- 3Rest mic masea dupa extractie
- 3Extracție măsea de minte cariata în timp ce iau antibiotic
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 2Extracție masea
- 2Extractie molar de minte
- 2Extracție molar de minte
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: