Am probleme cu infectia dentara

15-04-2014
Sol
Nu este medic/terapeut
Sol
Buna ziua.In urma cu aprox.3 sapt mi s-a umflat maseaua.Am luat antibiotic ampicilina 5 zile si in decurs de o sapt dupa terminarea antibioticului mi s-a umflat iar.Am continuat cu inca 5 zile de antibiotic numai ca de data aceasta am luat oxacilina.Am auzit apoi ca nu e bine sa schimbi antibioticele dar eu luasem deja altceva.Si dupa o alta sapt aseara a inceput sa se umfle din nou.Mentionez ca dupa fiecare etapa de antibiotic infectia cred ca inca persista deoarece cand atingeam gingia ma durea si se formase la nivelul gingiei ca o mica umflatura dureroasa la atingere.Acum nu stiu ce sa fac pentru ca eu in urma cu 14 ani mi-a iesit o tumora la max.stang.La biopsie mi-a iesit benigna.Tumora a iesit ca un efect secundar al gandei paratiroide de care sufar.
Vreau sa merg la consult la un stomatolog dar o farmacista mi-a zis ca nici un stomatolog nu se va 'baga'...si chiar nu stiu ce sa fac ?!?
Sa incep din nou cu un antibiotic mai tare sau...
Ce ma sfatuiti...oare de nu cedeaza infectia ?
2 comentarii
0
16-04-2014, ora 00:32
Dr. Durbac Marius
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Durbac Marius
Buna ziua,
cu siguranta infectia nu o sa treaca cu antibiotice definitiv. Antibioticele, in cazul infectiilor dentare, nu fac altceva decat sa reduca ssimtomele pentru o perioada.Referitor la "nici un stomatolog nu se va 'baga'" lucrurile nu stau chiar asa. Orice medic stomatolog o sa va poata da o parere, cel putin, sau chiar sa va recomande un specialist daca in acel cabinet nu se poate rezolva cazul dumneavoastra.
0
17-04-2014, ora 17:33
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Faptul ca ati avut tumora maxilara in urma cu 14 ani nu va impiedica sa va tratati dintii. Cum zicea si colegul meu, daca ajungeti la un medic ale carui competente sunt depasite, va va trimite la un coleg. Daca aveti ceva acte medicale de la interventia din urma cu 14 ani, sa le aveti cu dumneavoastra la consult. Oricat antibiotic luati, pana nu se gaseste cauza si se trateaza, problema tot nu se rezolva. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul