am renuntat la anticonceptionale.. am motive de ingrijorare?

19-01-2010
steluta23
Nu este medic/terapeut
steluta23
buna ziua,

de doua luni am intrerupt administrarea de pilule contraceptive. in prima luna, menstruatia a aparut ceva mai devreme decat in mod normal ( era, in timpul dar si inaintea adminstrarii pastilelor regulata - la 28 de zile ). Am considerat prima zi de menstruatie ( chiar daca a fost mai devreme ) inceputul unui nou ciclu, si in consecinta am asteptat menstruatia in cea de-a 28a zi, dar nu a aparut. Nu am fost foarte activa sexual in aceasta perioada, insa pentru cele cateva contacte sexuale pe care le-am avut am folosit ca metoda de contraceptie coitus interruptus. Stiu ca nu e cea mai sigura metoda si incep sa-mi pun semne de intrebare desi e abia a 3a zi de intarziere a menstruatiei.

e posibil sa fie o dereglare din cauza ca am intrerupt administrarea pilulei contraceptive?
3 comentarii
0
19-01-2010, ora 14:03
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
In 99% din cazuri apar dereglari de menstruatie dupa lasarea contraceptivelor, nu este cazul sa-ti faci griji de sarcina.
0
19-01-2010, ora 14:49
alyush
Nu este medic/terapeut
alyush
de foarte multe ori dupa lasarea de anticonceptionale apar dereglarile menstruale... este posibil sa ai o astfel de dereglare... dar ai mare grija la contactele neprotejate... te poop, ai grija de tine
0
19-01-2010, ora 15:11
steluta23
Nu este medic/terapeut
steluta23
multumesc pentru raspunsuri, adevarul e ca lin conjunctura varstei si situatiei mele actuale o sarcina nu m-ar bucura, si chiar imi doresc sa fiu mamaica someday :) o sa mai astept, si o sa am grija.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul