Am si eu o intrebare. Important

10-05-2011
andrey25
Nu este medic/terapeut
andrey25
As avea si eu o problema asemanatoare. Mi s-a pus un pansament la o masea uramnd ca dupa 3 saptamani sa imi puna plomba.Dupa cele trei saptamani am mers la stomatolog si mi s-a spus ca cimentul respectiv a cazut si in acea gaura facuta a intrat mancare... Mi s-a pus din nou pansament pe motiv ca maseaua se paote caria in gaura respectiva si am fost programat peste alte doua saptamani.Nu stiu ce sa fac, as incerca sa merg la alt doctor.Cred ca respectivul pansament (ciment ) a cazut in trei zile dupa ce a fost pus prima data... Multumesc frumos pt raspuns
2 comentarii
0
11-05-2011, ora 11:02
Delia Morar
Identitate neconfirmată
Delia Morar
Daca e o carie simpla dute sa-ti puna obturatie(plomba); daca intarzii prea mult poti risca sa faci pulpita( inflamatie / infectie a nervului) nu atat pt ca intra mancarea ci pentru ca variatiile termice pot duce la lezarea lui.

Daca nervul a fost scos si intra mancare in dinte risti din contra o inflamatie a tesutului de dupa apexul dintelui, adica o parodontita apicala. Oricum, du-te la un medic, si eventual nu la unul care te programeaza o data la 2 saptamani.
0
01-06-2011, ora 19:44
andutzza
Nu este medic/terapeut
andutzza
este CLAR ca ai nevoie sa schimbi medicul! multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul