am voie masaj?
Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: am avut o operatie de histerectomie totala in urma unui camcer de col acum 7 luni (am varsta de 31 de ani), iar dupa operatie am inceput sa imi fac masaje la spate si picioare. De curind cinvea m a informat ca nu am voie masaj deoarece acesta poate duce la recidivarea bolii. Este adevarat acest lucru? Este adevarat ca nu am voie sa iau complexe de vitamine care contin vitamina B? Eu merg foarte mult pe tratamente naturiste, adica ceaiuri de plante, cartilagiu de rechin si o alimentatie cat mai sanatoasa. Astept cu mare nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Cu resptec,
Chirila Madalina
Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: am avut o operatie de histerectomie totala in urma unui camcer de col acum 7 luni (am varsta de 31 de ani), iar dupa operatie am inceput sa imi fac masaje la spate si picioare. De curind cinvea m a informat ca nu am voie masaj deoarece acesta poate duce la recidivarea bolii. Este adevarat acest lucru? Este adevarat ca nu am voie sa iau complexe de vitamine care contin vitamina B? Eu merg foarte mult pe tratamente naturiste, adica ceaiuri de plante, cartilagiu de rechin si o alimentatie cat mai sanatoasa. Astept cu mare nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Cu resptec,
Chirila Madalina
1 comentarii
Faci foarte bine ca mergi SI pe teapia naturala. Excluderea carnii si a inca catorva produse din alimentatie este benefica. Este adevarat ca in cancer trebuie evitata vitamina B12. Presupunand ca faci chimioterapie ar trebui sa iei niste antioxidanti de sustinere. Nu ai voie sa faci reflexoterapie, dar masaj relaxant pe coloana poti face. Scuze, abia acum am vazut cand a fost postat mesajul dar eu deabia am intrat pe acest forum si am dat la intrebari fara raspuns. Sper ca esti bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp