amenoree secundara

41 comentarii 1 2
0
17-06-2012, ora 23:35
didi24
Nu este medic/terapeut
didi24
Buna seara. Am o intrebare pentru Mr. Nick daca se poate sa ma ajute cu un sfat. Anul trecut in luna iulie am renuntat la anticonceptionale, am facut o pauza de trei luni dupa care am inceput sa lucram la conceptia unui bebe. Din prima luna am luat complex de vitamine si acid folic. Am inceput sa am dureri in partea stanga a ovarului si am fost operata laparoscopic in decembrie unde mi s-a gasit endometrioza dar nu mi s-a prescris niciun fel de tratament probabil fiind doar in stare incipienta. In luna ianuarie am luat tinctura de branca-ursului dar am intrerupt deoarece am avut nevoie de un tratament cu Doxicilina. In luan martie a murit mama mea si la trei zile dupa inmormantare am aflat ca sunt insarcinata si la doar 6 zile dupa am suferit un avort spontan. Medicii mi-au recomandat 2 luni de pauza. De luna aceasta am inceput din nou sa lucram dar din pacate fara succes. Am luat si luna aceasta tinctura de branca-ursului si pastile Evening Primrose. Mentionez faptul ca sunt credincioasa si ma rog zilnic la Dumnezeu si citesc Acatistul Sf. Nectarie.
0
19-06-2013, ora 17:03
brownsugar
Nu este medic/terapeut
brownsugar
buna ziua! am si eu o mare problema, de cand ma stiu nu am avut o menstratie regulata.am amenoree secundara, chisturi pe ovare destul de multe, , , la inceput am luat duphaston..dar la fel cum intrerup tratamentul se opreste si menstra...am luat yaz cu acordul medicului, nu mi au fost bune, as dori va rog daca imi puteti da un tratament naturist sa scap de aceasta prb care ma macina de la varsta de 12 ani, in prezent am 20...imi doresc in cativa ani sa am copii si ma sperie foarte tare gandul ca nu voi putea sa i am!astept un raspuns din partea dumneavoastra !va multumesc!
0
17-07-2013, ora 20:59
Adriana K
Nu este medic/terapeut
Adriana K
Buna.Numele meu este Adriana, si am 16 anisori..Povestea mea nu prea fericita incepe pe la 14 ani, cam pe atunci am avut primul ciclu menstrual.Dupa am avut o internare in spital cu..preumonie.In timpul internarii, am avut menstruatia.Dupa, au inceput problemele, (cred.poate a avut ceva a face ).AM inceput sa nu am mentruatie cate 3, 9 luni.Am fost impreuna cu mama la medic, care mi-a recomandat Duphaston, si mi-a zis ca as avea chisturi pe ovare(ceea ce mama a zis ca nu se poate la vasta respectiva).Asa, am luat pasile cu tona, si dupa ce tratamentul, disparea la fel si mentruatia.Recent am incercat picaturi de mugur de zmeur, dar la fel, imediat ce incetam a le mai lua, nu mai aparea nici ciclul mentrual..Pana acum nu m-a deranjat prea tare acest fapt, dar infertilitatea, si perspectiva unui viitor fara copii nu ma incanta.As dori sa stiu daca este ceva care poate rezolva problema mea, si dupa ce tratamentul inceteaza, sincer as fi mai mult ca multumitoare.:)
0
29-12-2013, ora 08:16
mirelazo
Nu este medic/terapeut
mirelazo
da...e foarte bun...amelioreaza toate simptomele menopauzei...DAR...am luat in greutate...si asta nu se specifica in prospect
0
29-01-2014, ora 20:54
Adi I.
Nu este medic/terapeut
Adi I.
Buna seara! As dori sa intreb daca gemoderivatul din mladite de zmeur si/sau capsulele de branca ursului sunt recomandate pentru reaparitia menstrei si intarzierea instalarii menopauzei si in cazul meu... Anul acesta voi implini 41 de ani si de 2-3 luni prezint simptomele specifice menopauzei: insomnii, bufeuri, transpiratii nocturne, anxietate, ciclu neregulat (intarzieri de 2 luni). Mentionez ca am hipertiroidie autoimuna (Basedow), dar in ultimii ani valorile TSH si FT4 au fost stabilizate si urmam tratament doar pe timpul verii, 5mg thyrozol. Anul trecut am fost diagnosticata cu mastopatie fibrochistica proliferativa.Dat fiind diagnosticul de hipertiroidie, nu am avut pana in prezent nici o sarcina. Gemoderivatul din mladite de zmeur si/sau capsulele de branca ursului sunt recomandate pentru reaparitia menstrei si intarzierea instalarii menopauzei si in cazul meu ? Daca da, in ce schema de tratament? Va multumesc.
0
02-04-2014, ora 09:26
Mihaela014
Nu este medic/terapeut
Mihaela014
Buna ziua! Am citit comentariile si am decis sa va intreb si eu ce as putea face in legatura cu amenoreea secundara si ovar polichistic... De 3 luni lipseste menstruatia, iar pentru ovarul polichistic mi s-au recomandat anticonceptionale... Un remediu naturist m-ar interesa mult mai mult. Va multumesc.
0
02-05-2014, ora 15:13
cristinatudor
Nu este medic/terapeut
cristinatudor
buna ziua ! ne dorim foarte mult copii si vazand ca intarzie sa apara am merc la dr anca moisa specialist in infertilite. am facut o serie de analize printre care prolactina are valoarea 37.47 in a doua zi de ciclu. ce tratament naturist as putea lua ? nu voi ajunge decat peste 1 luna la dansa. iar sotului i-au iesit valorile fsh si lh la limita de jos... ce inseamna acest lucru ? multumesc.
0
23-08-2014, ora 17:05
adelina 15
Nu este medic/terapeut
adelina 15
MR.NIK DACA ATI DORI SA M-A AJUTATI SI PE MINE VA ROG FRUMOS, AM AMENOREE SECUNDARA SI AS VREA SA I-AU SI EU CAPSULELE BRANCA URSULUI.CATE CAPSULE PE ZI TREBUIE SA IAU SI PE CE PERIOADA.CREDETI CA MI POATE REZOLVA PROBLEMA, AM 24 DE ANI SI AM CICLUL DEREGLAT RAU IMI VINE O DATA LA 3-4 LUNI, DINTODEAUNA AM AVUT PROBLEME AM FOST SI LA GINECOLOG SI MI-A PRESCRIS ANTICONCEPTIONALE LE AM LUAT DAR DEGEABA, M-AM SI INGRASAT SI AM AUZIT CA FACE MINUNI ACEST MEDICAMENT SI M-AR INTERESA SI PE MINE MAI ALES CA ESTE SI NATURAL.VA MULTUMESC!
0
23-08-2014, ora 19:04
adelina 15
Nu este medic/terapeut
adelina 15
DACA I-AU CAPSULE BU PENTRU REGLAREA CICLULUI CONTEAZA DE CAND INCEP SA LE IAU SAU POT SA INCEP SA LE I-AU ORICAND?
0
17-12-2016, ora 03:00
Madalina 22
Nu este medic/terapeut
Madalina 22
În luna august am fost diagnosticata cu:
1. Tulburări de ciclu menstrual
2. Amenoree secundara
3. Ovarita micropolichistica bilateral
4. Congestie pelvina
5. Vulvovaginita
6. Colpita
7. Microlitiaza urinara
Mi s-a prescris 10 zile antibiotice și duphaston +3 luni Normens. Mi-a venit venit menstruația pe 23 august, toate bune și de atunci nimic. Nici menstruație nici bebe. Am sunat-o pe doctorița și a zis ca nu-i nimic "poate o dereglare sa iau duphaston".Menționez ca locuiesc în Germania și nu pot sa merg tot timpul la control deoarece nu prea știu sa vorbesc. ( merg de 2 ori pe an cand sunt în tara)
Am tot citit pe forumuri despre branca ursului ca e foarte buna și multe femei au rămas însărcinate cu ajutorul acestei plante. Va rog din suflet sa ma ajutați pentru ca sunt disperata, ne dorim foarte mult un bebe. Mulțumesc anticipat
0
10-01-2021, ora 20:19
Flory20
Nu este medic/terapeut
Flory20
Buna seara, ma numesc Flori am 32 de ani si am probleme cu menstruatia, mai exact nu imi vine deloc daca nu iau duphaston, de 2 zile am inceput o dieta si am avut mici scrgeri mestruale, am citit ceva de branca ursului tinctura sau comprimate ca ar fi bune pentru reglarea menstruatiei.Astept un raspun multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
41 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scapă de insomnie - 8 sfaturi eficiente
  • Obiceiuri care afectează somnul
  • Insomnia
  • Insomnia severă ar putea fi cauzată de slăbirea conexiunilor cerebrale
  • Culcatul la ore târzii a fost asociat cu alimentația nesănătoasă și sedentarismul
  • Thim - dispozitivul care te ajută să dormi mai bine, monitorizându-ți somnul
  • Insomnia crește riscul de astm la adulți
  • Calitatea redusă a somnului la copii, asociată cu insomnia mamei
  •