Amețeală in timpul mesei
Buna.
Uneori în momentul când încep să mănânc am stare de amețeală (se învârte totul în jurul meu), moleșeală aproape de leșin și sunt într-un fel conștientă că dacă aș încerca să mă ridic cu siguranță nu as putea sa îmi țin echilibru.
Aceste simptome nu sunt constante, am perioade când durează câteva săptămâni după care dispar o scurta sau o lungă perioadă de timp.
Am observat acest lucrul prima data când în pauzele scurte de la serviciu mâncam ceva dulce care conținea ciocolata, după care am renunțat la obiceiul acesta.
Acum se întâmplă în timpul mesei normale, chiar de la prima gura de mâncare, durează câteva minute după care îmi pot continua masa liniștită.
Uneori simt și dureri de cap că niste înțepaturi dar nu în timpul stărilor de mai sus.
Stresul și oboseala ar putea sa fie unele cauze din punctul meu de vedere.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Uneori în momentul când încep să mănânc am stare de amețeală (se învârte totul în jurul meu), moleșeală aproape de leșin și sunt într-un fel conștientă că dacă aș încerca să mă ridic cu siguranță nu as putea sa îmi țin echilibru.
Aceste simptome nu sunt constante, am perioade când durează câteva săptămâni după care dispar o scurta sau o lungă perioadă de timp.
Am observat acest lucrul prima data când în pauzele scurte de la serviciu mâncam ceva dulce care conținea ciocolata, după care am renunțat la obiceiul acesta.
Acum se întâmplă în timpul mesei normale, chiar de la prima gura de mâncare, durează câteva minute după care îmi pot continua masa liniștită.
Uneori simt și dureri de cap că niste înțepaturi dar nu în timpul stărilor de mai sus.
Stresul și oboseala ar putea sa fie unele cauze din punctul meu de vedere.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme psihice ?
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 6ameteli, spondiloza + colesterol marit
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 1Ameteala continua
- 5tensiune oscilanta, senzatie de ameteala permanenta, oboseala si greata
- 1nu puteam ridica capul
- 8Ameteli zi de zi timp de 5 luni
- 9Probleme in zona capului, a ochilor
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 3ameteli puternice de un an, dimineata
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 2Sindrom vertiginos periferic. Ajutor sunt foarte speriată !
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 0Amețeala continuua
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
- 3De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 3Ameteli si presiune in urechi.
Mai multe informații despre: Ameteala ameteala in timpul mesei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: