Amețeală in timpul mesei
Buna.
Uneori în momentul când încep să mănânc am stare de amețeală (se învârte totul în jurul meu), moleșeală aproape de leșin și sunt într-un fel conștientă că dacă aș încerca să mă ridic cu siguranță nu as putea sa îmi țin echilibru.
Aceste simptome nu sunt constante, am perioade când durează câteva săptămâni după care dispar o scurta sau o lungă perioadă de timp.
Am observat acest lucrul prima data când în pauzele scurte de la serviciu mâncam ceva dulce care conținea ciocolata, după care am renunțat la obiceiul acesta.
Acum se întâmplă în timpul mesei normale, chiar de la prima gura de mâncare, durează câteva minute după care îmi pot continua masa liniștită.
Uneori simt și dureri de cap că niste înțepaturi dar nu în timpul stărilor de mai sus.
Stresul și oboseala ar putea sa fie unele cauze din punctul meu de vedere.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
Uneori în momentul când încep să mănânc am stare de amețeală (se învârte totul în jurul meu), moleșeală aproape de leșin și sunt într-un fel conștientă că dacă aș încerca să mă ridic cu siguranță nu as putea sa îmi țin echilibru.
Aceste simptome nu sunt constante, am perioade când durează câteva săptămâni după care dispar o scurta sau o lungă perioadă de timp.
Am observat acest lucrul prima data când în pauzele scurte de la serviciu mâncam ceva dulce care conținea ciocolata, după care am renunțat la obiceiul acesta.
Acum se întâmplă în timpul mesei normale, chiar de la prima gura de mâncare, durează câteva minute după care îmi pot continua masa liniștită.
Uneori simt și dureri de cap că niste înțepaturi dar nu în timpul stărilor de mai sus.
Stresul și oboseala ar putea sa fie unele cauze din punctul meu de vedere.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteli bruste
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 12IRM coloana cervicala
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 6Cand mi se lua sange, mi se facea rau.. simteam ca o caldura in corp si ca ametesc
- 16Neuro sau ORL?
- 0Ameteli 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 10Ameteli, greturi etc
- 5stari de ameteala la copil 6 ani
- 3Ameteli, stare de oboseala
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 1Ameteli daca nu mananc dulce
- 5Amețeală continua
- 3Anxietate /panica?
- 1Stari ciudate - m-a luat o ameteala mai puternica si mi se inclestau dintii
- 3Inima sau ce? Nu mai știu ce sa fac
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 2Amețeli
- 2Ameteli in continuu fara dureri de cap sau alte simptome
Mai multe informații despre: Ameteala ameteala in timpul mesei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: