Ameteala + somnolenta + palpitatii
Buna Ziua. Am 17 ani si de aproape un an am anumite simptome.Am stari de somnolenta in timpul zilei. Dimineata nu am nimic, dar dupa ceva timp, uneori, de obicei la orele de curs simt mici palpitatii in partea stanga, in zona inimii. Nu-mi dau seama daca ma dor muschii intercostali sau chiar inima, imediat dupa asta am o stare de ' om drogat ', nu stiu cum sa ma explic, incep sa vad asa, vag, am impresia ca sunt intr-un vis si incepe sa-mi bata inima tare si sa tremur ca la o sperietura puternica. Tin sa scot in evidenta ca la inceputul acestor simptome am tras dintr-o tigareta, si aveam exact aceeasi senzatie de ' vis ' si pe fiecare zi imi vine in minte amintirea aia si imediat intru in acea stare. Intrebarea mea este : E posibil sa fi ramas cu vre-o urmare dupa acea actiune sau este doar o trauma psihica daca pot spune asa, adica imi amintesc si ma panichez. In urma cu ceva ani am facut 3 caderi de calciu in trei ani diferiti...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 6am nevoie de un sfat
- 32 zile am avut niste ameteli ingrozitoare
- 12IRM coloana cervicala
- 3ameteli
- 5Ameteli de la... sinuzita?
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 5dureri genunchi, dezechilibru la mers, ameteala, stare de lesin, dureri de spate, gambe, maini
- 8tahicardie. am palpitatii la inima de 6 ani
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 2mi se umfla vena la cap
- 3Ameteli, Stari neliniste
- 3Ameteal continua!!!
- 1Ameteli permanente
- 3Anxietate /panica?
- 6Urechea dreapta - cand ascult muzica la casti simt o amețeală..
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap
- 1Probleme inima? Nu mai rezist sa stau in picioare
Mai multe informații despre: Ameteala Somnolenta Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: