Ameteala, ureche infundata
Buna ziua, seara, am postat aici fiindca nu stiu exact in ce categorie ma incadrez, am 14 ani si de o saptamana si ceva ma confrunt cu o problema, ameteala dar nu se invarte camera, lucruri si chestii de genul, tiuit in ureche si ureche infundata, tin sa mentinoez ca la analize singurul lucru iesit 'prost' a fost fierul care este mai mult decat ar trebuii, urechea nu ma doare, si mi s-a intamplat de 3 in ultimele 3 luni o ameteala mai puternica de abea stateam in picioare de cca 3 sec, se poate datora fumatului?sau sunt alte cauze?Cand casc cateodata ma doare urechea
1 comentarii
Tin sa mentionez ca mananc carne si legume mai deloc, iau calciu lactic si cateodata magneziu, mai nou iau si vitamina c.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Simt o ameteala continua, uneori este mai slaba, alteori mai puternica
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 4Ureche infundata, durere si sangerari
- 3Ametelli
- 6Dureri de urechi, urechi infundate.. inainte de zbor
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 12teama de a sta singura si de a nu mi se intampla ceva
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 4ameteala puternica
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 2Fâsâit urechi
- 0Ameteala
- 2Probleme cu urechile
- 2Ureche infundata de 3 zile
- 1Ureche infundata dupa ce durerea a trecut
Mai multe informații despre: Ameteala urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: