ameteli dese si dureri de stomac
va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu nelamurirea ce o am.
de vreo 2-3 zile, cand ma trezesc ma simt ametita.imi trece un timp...dar dupa cateva ore imi revine acea stare.seara ma mai doare si stomacul...insa ce ma pune pe ganduri este acea stare de ameteala.ce poate fi?...va rog ajutatima...va multumesc.
de vreo 2-3 zile, cand ma trezesc ma simt ametita.imi trece un timp...dar dupa cateva ore imi revine acea stare.seara ma mai doare si stomacul...insa ce ma pune pe ganduri este acea stare de ameteala.ce poate fi?...va rog ajutatima...va multumesc.
2 comentarii
Trbuie sa-ti faci investigatii, de la distanta...poate fi orice. Poate fi hipotensiune, anemie, glicemie mai mica plus probleme de digestie, oricare sau niciuna. Ar trebui analizele de baza ale sangelui, o ecografie pentru a vedea organele implicate in digestie si, sigur, consultat macar gastroenterologul. Sanatate!
va rog sa ma ajutati urgent...prietenei mele in majoritatea serilor cand e punem sa dormim...incepe sa o ia cu dureri d stomac mai exact in partea stanga sub coasta(banuiesc ca este splina) cu stari de ameteala...si mai rau de atat..lesina..va intreb pe voi pentru ca ii este frica sa mearga la doctor..va rog frumos sa imi dati un raspuns daca se poate..va multumesc anticipat
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp