Amețeli, nu pot sta in picioare.

De 2 săptămâni ma confrunt de amețeli. Mi-am facut analize si mi a iesit tsh 9, 8 si glicemia 184. Am fost Săptămâna trecuta la un medic pentru diabet si mi a prescris siofor de 1000. Am fost si la endocrinolog ieri si mi-a mărit doza de eurhyrox, mi a dat detrical si magneziu. ( Am fost operata acum 2 ani de tiroida )
Vreau sa Menționez ca sunt o persoana emotiva si atacuri de panica deoarece am avut un deces in familie acum 3 luni si poate si asta e cauza.
Poate imi revin de la tratamentul dat de endocrinolog dar vreau si de la altcineva o parere de la ce poate sa fie ameteala asta.
Vreau sa Menționez ca sunt o persoana emotiva si atacuri de panica deoarece am avut un deces in familie acum 3 luni si poate si asta e cauza.
Poate imi revin de la tratamentul dat de endocrinolog dar vreau si de la altcineva o parere de la ce poate sa fie ameteala asta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ameteli severe
- 12Topamax - l-a luat cineva?
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 9Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 3stari de ameteala
- 10imi doresc mult un copil
- 4Ameteala permanenta
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 0Somn tulburat, tresarire, ameteli
- 4cornete nazale
- 6Ameteala
- 1Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
- 5Amețeala de lunga durata
- 6Urechea dreapta - cand ascult muzica la casti simt o amețeală..
- 1Ameteala si oboseala continua
- 4Lipsa de aer
- 5Amețeli, exprimare grea, ceata pe ochi, amorteala la nivelul sprancenelor.
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: