ameteli severe
Am 33 de ani si de o perioada am ameteli severe pe timpul zilei, asociate cu dureri(usturimi) de spate in zona lombara care uneori avanseaza pe portiuni pana in zona cefei.In zona cefei(partea stanga) simt o amorteala care are reflexe pana la degetele de la mana stanga si piciorul stang.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
1 comentarii
Este clar ca aveti o afectiune a coloanei vertebrale cu interesare si a radacinilor nervoase. Ametelile pot fi date de o insuficienta circulatorie vertebro-bazilara (artere ce iriga portiunea din spate a creierului), afectiune frecventa in spondiloza cervicala. Va sfatuiesc sa va adresati unui neurolog si unui reumatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 328episoade de ameteli-vertij
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 3ameteli si oboseala
- 6Dureri in piept, miini si picioare. Ameteli
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 0ameteala permanenta
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 2ametelii si dezechilibru
- 1Ameteli, stare de oboseala
- 4Ameteala, zgomote urechi
- 1Episoade de ameteli
- 2Scadere de auz, tiuit in ureche, ameteli
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
- 1Ameteala profunda
- 0Amețeli, nu pot sta in picioare.
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
- 3Analize rog interpretare. Nu inteleg de unde ametelile si starile de slabiciune foarte mari
- 6Aer insuficient / cascat foarte des / stari de ameteala
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: