ameteli severe
Am 33 de ani si de o perioada am ameteli severe pe timpul zilei, asociate cu dureri(usturimi) de spate in zona lombara care uneori avanseaza pe portiuni pana in zona cefei.In zona cefei(partea stanga) simt o amorteala care are reflexe pana la degetele de la mana stanga si piciorul stang.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
1 comentarii
Este clar ca aveti o afectiune a coloanei vertebrale cu interesare si a radacinilor nervoase. Ametelile pot fi date de o insuficienta circulatorie vertebro-bazilara (artere ce iriga portiunea din spate a creierului), afectiune frecventa in spondiloza cervicala. Va sfatuiesc sa va adresati unui neurolog si unui reumatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 6un fel de vajait in cap si paralizie temporara
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 1Ameteli de 5 ani.. parca as fi beata
- 10durere constanta in ambele picioare
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 1de ceva vreme ametesc
- 0ameteli puternice + tiuit ureche + nod in gat
- 1Problema
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 0Ameteli, slabiciune si lipsa de concentrare
- 0Ameteli, unghii rosii
- 2Anxietate depresie - Dar de ce ameteli si senzatie de cap greu ?
- 0Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: