ameteli severe
Am 33 de ani si de o perioada am ameteli severe pe timpul zilei, asociate cu dureri(usturimi) de spate in zona lombara care uneori avanseaza pe portiuni pana in zona cefei.In zona cefei(partea stanga) simt o amorteala care are reflexe pana la degetele de la mana stanga si piciorul stang.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
Daca fac o baie fierbinte si ma bag in pat simptomele se amelioreaza aproape dispar iar pe timpul noptii sunt chiar inexistente.O alta anomalie ar fi ca ma simt cam tot timpul somnoros.
1 comentarii
Este clar ca aveti o afectiune a coloanei vertebrale cu interesare si a radacinilor nervoase. Ametelile pot fi date de o insuficienta circulatorie vertebro-bazilara (artere ce iriga portiunea din spate a creierului), afectiune frecventa in spondiloza cervicala. Va sfatuiesc sa va adresati unui neurolog si unui reumatolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 328episoade de ameteli-vertij
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 0ameteala continua si mici dureri de cap in zona fruntii
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 1Ameteala
- 4Ce poate fi ?
- 0dupa orice ejaculare am stari de ameteli
- 5Ameteala si arsuri de la piept in sus
- 6Ameteli. Palpitatii. Puls mare.dureri de cap si stomac.stare ciudata
- 0Ameteala
- 6La ce medic sa apelez?
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 3Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile
- 0Ameteli, dureri in spatele capului, lipsa poftei de mancare
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 1Ameteala puternica - lesin
- 7Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
- 20Ureche înfundata, stare de amețeală
- 2Ameteala si dezechilibru
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: