ameteli si inegrirea priviri
Buna, am 17 ani si de ceva timp atunci cand ma ridic sau mai nou, de 2 saptamani chiar si atunci cand merg pentru cateva secunde incepe sa imi bata inima tare, nu imi mai pot tine echilibrul, privirea mi se inegreste, imi e greu sa respir, sunetele se distorsioneaza si capul parca mi se invarte, iar dupa cateva secunde poate chiar mai putin nu imi pot da seama in momentele acelea deoarce pare un timp indelungat imi revin complet. ce poate fi?
1 comentarii
Poarta denumirea de hipotensiune, iar senzatia aceea de negru in fata ochilor in momentul cand de ridici brusc in picioare apare mai mult ca un act reflex, sangele coboara in membre, iar creierul este privat de 'combustibil' pentru cateva secunde, hipotensiunea ortostatica, dar si hipotensiunea este frecventa in sezonul cald, in randul adolescentilor tensiunea de regula este mai scazuta, iar pulsul marit, desori fiind tahicardici, insa se intampla si in cazul persoanleor care nu se hidrateaza corespunzator.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14un scurt-circuit ca un soc ca o trosnitura in interiroul capului
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 8Crize de nervi
- 4Ameteala zilnica, oboseala. posibil depresie?
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 6Cap, ochi, torace
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 8Ameteli, lesinul, greata
- 0Senzatie de ameteala si oboseala permanenta
- 2ameteli si amorteli
- 3ameteli cand ridic mainile
- 2Frig + ameteala
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 0Văd niște linii de lumină
- 6Pregabalin și paroxetina
- 2Tulburări de vedere
- 4Ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: