Amețeli și presiune in cap
Buna ziua, de vreo două luni mă confrunt cu următoarele simptome: amețeli ( mai des dimineață), presiune în vârful capului, urechi parca înfundate, furnicături pe mâini, senzatie de plutire, lipsa concentrare. De la medicul de familie am fost diagnosticata cu anxietate generalizata, iau medicamente pentru hipertensiune și colesterol și Escitalopram pentru anxietate, fara ca simptomele sa se îmbunătățească. Mai e cineva care s-a confruntat cu așa ceva ? Am 42 de ani/ femeie. Mersi pentru eventualele răspunsuri!
1 comentarii
Buna seara. Pot fi somatizari de anxietate. Rugati medicul sa va schimbe Escitalopramul daca nu e eficient.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am incredere in mine, ma simt (scuze...) o proasta - -n-am gasit alta rima- :-)
- 5cred ca sufar de afazie, de cativa ani...
- 4probleme memorie, concentrare
- 0Probleme de concentrare, memorie si incoerenta in vorbire.
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 1Tulburări de memorie şi concetrare
- 1Ajutati-ma! ameteli foarte mari, dureri de cap cu greturi, confuzie si nu pot suporta lumina
- 0Dureri de cap, presiune
- 1Ameteli și dureri de cap
- 5Amețeli frecvente
- 2Vă rog ajutor, dureri de cap și stări de amețeală de o săptămână
- 6Urechi infundate, dureri de cap
- 10Blocaj mental și lingvistic
- 0Ameteala, senzatie de tensiune in spatele capului si in tample, bubite in gat.
- 1Dureri de cap și presiune intracraniană
- 1Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
- 1Cefalee, putina ameteala, vedere mai slaba (pt 3-5 zile, apoi trece, iar in 4 saptamani).
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare cefalee si ameteala presiune in cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: