ameteli, stari de slabiciune
Am 25 de ani, si am ameteli, simt ca am urechile infundate, simt o presiune in zona fruntii si ma doare capul in zona cefei, am palpitatii, imi amorteste mana stanga, astazi mi-a amortit si piciorul stang, uneori am stari de oboseala accentuata, in ultimele 2 week-end-uri am dormit foarte mult, iar luni la serviciu eram foarte obosita. Cand am aceste stari am o durere in dreptul inimii care imi radiaza si in spate, simt ca inghit mai greu si am senzatia ca ma tine ceva de gat. Am aceste stari de vreo 3 ani, insa le-am pus in seama stresului si a oboselii avand in vedere ca eram la facultate si munceam. Am facut investigatii la inima (EKG, ecograf) si toate au iesit perfect, am tensiunea arteriala 12/9.
Va multumesc!
Va multumesc!
2 comentarii
Fa-ti niste analize la sange, respectiv calciu s, magneziu si fier.Lipsa acestora duce la aparitia multor simptome.Sanatate.
incearca cu magneb6 sau sedatif pc.linisteste si calmeaza pana la atenuarea acestor stari pe care CU SIGURANTA stresul le provoaca.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 10leucemia sau nu?
- 3temperatura, transpiratii reci, ameteli
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 23ameteli si stari de confuzie
- 3ameteli
- 6Dureri in piept, miini si picioare. Ameteli
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 2Stari lesin, ameteli si nod in gat
- 0ameteala insotita de moleseala
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 34Ameteli de o luna de zile
- 2Frig + ameteala
- 9Ameteli cand suflu nasul
- 0Ameteli -senzatie de cap tulbure De ce ?
- 11Anxietate, amețeala, oboseala excesiva
- 3Ajutați-mă - am ameteli de 6 luni
- 11Pentru cei cu ameteala ramasa dupa vertij puternic
Mai multe informații despre: Ameteala slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: