ameteli, stari de slabiciune
Am 25 de ani, si am ameteli, simt ca am urechile infundate, simt o presiune in zona fruntii si ma doare capul in zona cefei, am palpitatii, imi amorteste mana stanga, astazi mi-a amortit si piciorul stang, uneori am stari de oboseala accentuata, in ultimele 2 week-end-uri am dormit foarte mult, iar luni la serviciu eram foarte obosita. Cand am aceste stari am o durere in dreptul inimii care imi radiaza si in spate, simt ca inghit mai greu si am senzatia ca ma tine ceva de gat. Am aceste stari de vreo 3 ani, insa le-am pus in seama stresului si a oboselii avand in vedere ca eram la facultate si munceam. Am facut investigatii la inima (EKG, ecograf) si toate au iesit perfect, am tensiunea arteriala 12/9.
Va multumesc!
Va multumesc!
2 comentarii
Fa-ti niste analize la sange, respectiv calciu s, magneziu si fier.Lipsa acestora duce la aparitia multor simptome.Sanatate.
incearca cu magneb6 sau sedatif pc.linisteste si calmeaza pana la atenuarea acestor stari pe care CU SIGURANTA stresul le provoaca.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mama mea sufera de ameteli - ajutati-ma
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 7Hipotiroidism cu mixedem si hipecorticism
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 5Ureche nas gat
- 1Problema
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 0Ameţeală zilnic
- 7Ameteli
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 3Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile
- 2Stari de amețeală si dureri de cap
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 4Rinita cronica?
- 2Ajutați-mă - amețeala de cap, nu pot sa ma concentrez pe ceia ce fac, stare de oboseala
- 1Lipsa de putere si durere in mana
- 2Ameteala continua
Mai multe informații despre: Ameteala slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: