ameteli, stari de slabiciune
Am 25 de ani, si am ameteli, simt ca am urechile infundate, simt o presiune in zona fruntii si ma doare capul in zona cefei, am palpitatii, imi amorteste mana stanga, astazi mi-a amortit si piciorul stang, uneori am stari de oboseala accentuata, in ultimele 2 week-end-uri am dormit foarte mult, iar luni la serviciu eram foarte obosita. Cand am aceste stari am o durere in dreptul inimii care imi radiaza si in spate, simt ca inghit mai greu si am senzatia ca ma tine ceva de gat. Am aceste stari de vreo 3 ani, insa le-am pus in seama stresului si a oboselii avand in vedere ca eram la facultate si munceam. Am facut investigatii la inima (EKG, ecograf) si toate au iesit perfect, am tensiunea arteriala 12/9.
Va multumesc!
Va multumesc!
2 comentarii
Fa-ti niste analize la sange, respectiv calciu s, magneziu si fier.Lipsa acestora duce la aparitia multor simptome.Sanatate.
incearca cu magneb6 sau sedatif pc.linisteste si calmeaza pana la atenuarea acestor stari pe care CU SIGURANTA stresul le provoaca.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 33Stare de slabiciune si oboseala
- 4Ameteli la soare
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 6vertij paroxistic benign - trebuie sa ma ingrijorez?
- 0Stari de voma, ameteala
- 13Atac de panica?
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 1Ameteli dupa betaserc
- 11senzatia de picare din picioare
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 1Ameteli dupa cazatura
- 5ameteala (vertij)
- 4Amețeli și stări de leșin. Simt că nu pot merge singură
- 2Interpretare RMN
- 3Ce poate fi oare? amețeală cu pierderi de echilibru
- 0Sindrom bipiramidal