ameteli, stari de slabiciune

Am 25 de ani, si am ameteli, simt ca am urechile infundate, simt o presiune in zona fruntii si ma doare capul in zona cefei, am palpitatii, imi amorteste mana stanga, astazi mi-a amortit si piciorul stang, uneori am stari de oboseala accentuata, in ultimele 2 week-end-uri am dormit foarte mult, iar luni la serviciu eram foarte obosita. Cand am aceste stari am o durere in dreptul inimii care imi radiaza si in spate, simt ca inghit mai greu si am senzatia ca ma tine ceva de gat. Am aceste stari de vreo 3 ani, insa le-am pus in seama stresului si a oboselii avand in vedere ca eram la facultate si munceam. Am facut investigatii la inima (EKG, ecograf) si toate au iesit perfect, am tensiunea arteriala 12/9.
Va multumesc!
Va multumesc!
2 comentarii

Fa-ti niste analize la sange, respectiv calciu s, magneziu si fier.Lipsa acestora duce la aparitia multor simptome.Sanatate.

incearca cu magneb6 sau sedatif pc.linisteste si calmeaza pana la atenuarea acestor stari pe care CU SIGURANTA stresul le provoaca.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de aprox. 2 ani de zile ma confrunt cu ameteli constante
- 3ameteala, ma sperii repede, ma doare dupa cap
- 1Ameteala
- 5Ameteli de la... sinuzita?
- 14Dezechilibru, ameteala
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 4dureri de cap, senzatia de ameteala, senzatia ca si cum ceva ma strange in zona tamplelor
- 1Ameteli dupa betaserc
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 0Ameteli, slabiciune si lipsa de concentrare
- 1circulatie cerebrala proasta?
- 3Am nevoie de ajutor - simptome inexplicabile
- 1tremor, ametealam diferite simpotome
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 0Intrebare ameteli si uneori furnicaturi la nivelul corpului
- 0Amețeli si furnicături la frig si la curent!
- 1Ameteli ureche
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 6Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
Mai multe informații despre: Ameteala slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: