Amigdalita cronica cazeoasa

Buna ziua! De ani de zile ma confrunt cu halena. Initial am crezut ca problema o reprezinta cariile, apoi stomacul si intr-un final am gasit niste puncte albe pe amigdale. Am mers imediat la ORL si diagnosticul : Amigdalita cronica cazeoasa. Mi-a recomandat sa fac operatia in primavara iar imediat dupa asta am avut un episod urat de amigdalita cu durere, febra... Sunt dispusa sa fac operatia dar mi-e teama ca mirosul nu dispare. Am facut analizele, Helicobacter Pylori negativ, strptococ negativ, ASLO bun, cam toate erau bune. Am observat ca gaurile nu se mai incarca la fel cu acea chestie alba dar mirosul este groaznic, fetid, miros de sulf. Am citit despre unele cazuri in care operatia de scoatere a amigdalelor nu a fost chiar un succes si mi-e teama sa nu fiu si eu la fel.
2 comentarii

teama.. este o problema care trebuie rezolvata la Psiholog
dupa ce scoti amigdalele.. treci pe un regim corect alimentar si sa ai grija permanent de dantura... in acest caz nu o sa mai fie motive sa ai halena
dupa ce scoti amigdalele.. treci pe un regim corect alimentar si sa ai grija permanent de dantura... in acest caz nu o sa mai fie motive sa ai halena

Multumesc! Da, intr-adevar, teama o sa fie pana in momentul in care ma operez. Am citit pe anumite site-uri ca acest caz de amigdalita poate duce la gastrita si la reumatism. Este adevarat?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amigdalita criptica cazenoasa
- 9otite repetate le bebe de 1 an
- 4amigdale marite
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 3Amigdalita
- 8amigdalita acuta - sfaturi
- 5Puroi pe amigdale
- 5amigdalita sublinguala?
- 1Amigdale, durere de gat
- 2Amigdale cu stomatita aftoasa
- 0polipi si amigdale marite