amorteala, durere surda, mana dreapta

Buna ziua,
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
Ma numesc Daniela Horiea, am 37 de ani si 50 kg. De aprox. doua saptamani simt o amorteala si o durere surda in mana dreapta care se propaga de la omoplat, umar si ajunge pana la cot. Ma ingrijoreaza acesta stare pt ca in iunie, anul acesta, am fost operata la coloana de hernie de disc(L5S1, dreapta, lombar).
Va rog sa-mi spuneti daca am motive de ingrijorare si ce ar trebui sa fac in acest sens.
Multumesc
1 comentarii

Buna dimineata! Faceti un RMN de coloana cervicala si radiografie de umar, consulati un medic neurolog( discopatie cervicala?) si un reumatolog( periartrita scapulo-humerala?). Numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Amorteala mainii drepte dupa 5 minute in care e folosita la ceva mai solicitant
- 4Amorteala la nivelul pielii pe coapsa
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 7umflatura la incheietura mainii
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 6amorteala partiala picior stang de 2 zile
- 12Recuperare mana dupa operatie.
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 8DURERE INCHEIETURA MANA DREAPTA
- 12ruptura radius mâna stângă
- 1Durere mana
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 3va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 18amorteli picioare si maini
- 4Durere brat stang persistenta