Amorteala faciala
De cateva zile resimt o senzatie de amorteala a partii drepte a fetei. Senzatia este intermitenta si nu imi limiteaza miscarile sau sensibilitatea faciala.
Am mai resimtit astfel de senzatii si in urma cu aproximativ 8 luni, dar medicul de familie mi-a spus ca sunt doar stari cauzate de carenta de vitamine si minerale. De altfel, oricare senzatie pe care o prezint medicului de familie e pusa pe baza lipsei de minerale. Analizele pe care le-am facut pana in prezent sunt toate in parametrii normali.
Ce ar trebui sa fac?
Am mai resimtit astfel de senzatii si in urma cu aproximativ 8 luni, dar medicul de familie mi-a spus ca sunt doar stari cauzate de carenta de vitamine si minerale. De altfel, oricare senzatie pe care o prezint medicului de familie e pusa pe baza lipsei de minerale. Analizele pe care le-am facut pana in prezent sunt toate in parametrii normali.
Ce ar trebui sa fac?
3 comentarii
Consider ca este necesar sa consultati de urgenta un medic neurolog. Va rog nu amanati acest lucru.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Va multumesc! O sa iau legatura cu medicul meu de familie.
Credeti ca aceasta stare poate fi cauzata de o carenta de minerale sau de o problema a sinusurilor?
Credeti ca aceasta stare poate fi cauzata de o carenta de minerale sau de o problema a sinusurilor?
Poate sa fie. Dar sunt necesare investigatii.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Spondiloza + scolioza, migrene groaznice si amorteli
- 2amortire partiala
- 73Maini si picioare amortite dimineata
- 5probleme coloana cervicala-amorteata a partii drepte a fetei
- 4dureri de ochi si cap permanente
- 6simt niste senzatii anormale in zona picioarelor: amorteli, furnicaturi
- 7Am probleme de cativa ani cu genunchii
- 6degete amortite ambele maini
- 2Dureri musculare (gambe) urmate de stari de amorteala si caldura
- 1Nu pot sa stau pe varfurile picioarelor si mainile le simt amortite
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 4Amorteala piciorului stang
- 3Amorteala picior drept
- 1Buza superioara amortita. Simt ca niste ace.
- 2Amorteala faciala acuta
- 1Pierderea sensibilității, amorțeala
- 11Am Anxietate? Va rog am nevoie de raspuns
- 0Durere de cap cu senzație de amorteala + arsura
- 1Probleme la stomac?
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: