Amorteala faciala
De cateva zile resimt o senzatie de amorteala a partii drepte a fetei. Senzatia este intermitenta si nu imi limiteaza miscarile sau sensibilitatea faciala.
Am mai resimtit astfel de senzatii si in urma cu aproximativ 8 luni, dar medicul de familie mi-a spus ca sunt doar stari cauzate de carenta de vitamine si minerale. De altfel, oricare senzatie pe care o prezint medicului de familie e pusa pe baza lipsei de minerale. Analizele pe care le-am facut pana in prezent sunt toate in parametrii normali.
Ce ar trebui sa fac?
Am mai resimtit astfel de senzatii si in urma cu aproximativ 8 luni, dar medicul de familie mi-a spus ca sunt doar stari cauzate de carenta de vitamine si minerale. De altfel, oricare senzatie pe care o prezint medicului de familie e pusa pe baza lipsei de minerale. Analizele pe care le-am facut pana in prezent sunt toate in parametrii normali.
Ce ar trebui sa fac?
3 comentarii
Consider ca este necesar sa consultati de urgenta un medic neurolog. Va rog nu amanati acest lucru.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Va multumesc! O sa iau legatura cu medicul meu de familie.
Credeti ca aceasta stare poate fi cauzata de o carenta de minerale sau de o problema a sinusurilor?
Credeti ca aceasta stare poate fi cauzata de o carenta de minerale sau de o problema a sinusurilor?
Poate sa fie. Dar sunt necesare investigatii.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7am simtit in zona coapsei o parte amortita...
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 13Amortirea mainii stangi si furnicaturi
- 7Amorteli incheieturi sold
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 6Completare 1 tratament insomnie
- 6hernie de disc, amorteli in zona genitala si anala si nu simt cand am scaun, ma ridic f greu
- 8durere cot si amorteala
- 9imi amortesc mainile
- 5Gingie, dinti, buza, barba inferioara dreapta amortite
- 0degete amotite picior
- 2durere picior amortire inima
- 0Amorteala progresiva cap
- 1Amortirea sezutului si in spatele coapselor
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 2Ceva la cap?
- 1Amorțeală obraz stâng
- 1Pierderea sensibilității, amorțeala
- 1Posibil o parestezie?
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: