amorteala la degete si tremuratul mainii

salutare
am o problema sau nu stiu daca e o problema
degetul mic de la mana stanga e mai tot timpu amortit, daca stau mai mult cu mana nemiscata imi amorteste tare rau, imi mai tremura cateodata mana stanga, adica antebratu cu palma, degetul imi amorteste de la baza palmei in sus
e ceva grav?
am o problema sau nu stiu daca e o problema
degetul mic de la mana stanga e mai tot timpu amortit, daca stau mai mult cu mana nemiscata imi amorteste tare rau, imi mai tremura cateodata mana stanga, adica antebratu cu palma, degetul imi amorteste de la baza palmei in sus
e ceva grav?
4 comentarii

din cate stiu io nu
am 21 ani, am facut si sport
am 21 ani, am facut si sport

nu e de la inima e p sistem nervos..amorteala sau chiar de la circulatia sangelui kre da semne k nu e prea buna.iti recomand calciu+magneziu

buna, daca te ajuta iti spun ca am simtit la fel numai ca la picior, la unul din picioare degetul mic si putin si celelalte, daca stateam mai mult amorteala mai mare. In general lucrez la birou in domeniul IT, dar am avut o lucrare pe teren tip de o luna, cu mult efort fizic, si nu-mi vine sa cred, nu mai stiu ce inseamna amorteala.
Deci ce cred eu, la tine e circulatie proasta, si posibil prea putina miscare (desigur din brate). Sfat: redu fumatul daca fumezi, redu mancarurile grase, consuma carne doar de pui si peste, legume cat mai multe si fructe. Evita si prajelile si pentru ca tot a venit toamna, un secret mare, placinta de dovleac, sau alte mancaruri gatitte din dovleac, dovleacul e renumit pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, si a reglarii ritmului batailor inimii.
Deci nu pare grav, dar ceva trebuie facut!
Deci ce cred eu, la tine e circulatie proasta, si posibil prea putina miscare (desigur din brate). Sfat: redu fumatul daca fumezi, redu mancarurile grase, consuma carne doar de pui si peste, legume cat mai multe si fructe. Evita si prajelile si pentru ca tot a venit toamna, un secret mare, placinta de dovleac, sau alte mancaruri gatitte din dovleac, dovleacul e renumit pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, si a reglarii ritmului batailor inimii.
Deci nu pare grav, dar ceva trebuie facut!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Imi tremura mainile!
- 2furnicaturi (amorteli) ale degetului mic si inelar
- 5ma panichez repede... cum o controlez?
- 8tremurul mainilor
- 1Tremur al mainilor
- 4Deget amortit de trei zile
- 5Parkinson la 21 de ani?
- 5deget amortit, iar il ating de o suprafata dura simt niste furnicaturi
- 1calcai amortit
- 11de ceva timp imi tremura mainile si uneori tot corpul
- 1Tremorul mainilor
- 1degete amortite numai noaptea
- 0Amorțeala in mâna dreapta
- 0Tremur vizibil de la distanta, nu foarte grav, dar foarte enervant...
- 0Scleroza multipla
- 3Probleme dupa branula
- 1Deget picior amorțit dupa fractura de rotula
- 0Amorțire deget mic si inelar mana stanga!
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor amorteala degetului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: