amortire partiala
Am pus gresie aproape toata ziua si cand m-am ridicat ma dureau rau picioarele si mijlocul.Am stat la o cafea pe scaun, m-am ridicat iar am stat si apoi am observat ca am piciorul stang amortit partial.Am crezut ca e o amorteala obisnuita, dar au trecut 24 ore si tot asa a ramas.Degetele piciorului si pielea spre partea exterioara pana spre genunchi.Nu inteleg cauza si nici ce se va intampla.Astept un raspuns.
2 comentarii
buna sery_mars am citit ceea ce ti s a intamplat eu zic sa mergi la un neurolog dar nu oricare ci unul foarte bun.nu vreau sa te sperii dar ceea ce trebuie sa faci e sa mergi cat mai repede.sper sa fie totul ok.sa ma anunti si pe mine.pa succes
Am fost la neurolog si trebuie sa fac un rmn, nu se stie exact care este cauza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Maini si picioare amortite
- 4puls mic = boala de inima?
- 4amorteli la ambele brate...
- 9amorteli maini si picioare, durere tendoane genunchi
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 4Amorteala foarte ciudata, de la un tratament cu gentamicina?
- 5m-am trezit ca partea stanga a fetei amortita si presiune asociata cu durere la ochiul stang
- 8De un an amorteli de maini si picioare + dureri de burta
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 7amorteala partea stanga a corpului + respiratie greoaie
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 3Amorteala si furnicaturi ale talpilor
- 6degete amortite ambele maini
- 61Amorteala, stari de rau continuu si lipsa pofta de mancare.
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
- 2AMORTEALA MAINI, PICIOARE, CAP SI AMETELI
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 11Am Anxietate? Va rog am nevoie de raspuns
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: