dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
as dori sa-mi spuna si mie ce sa fac, am dureri ingrozitoare de miini ma dor oasele, este ca si cum cineva mi le rupe, noaptea mai ales imi amortesc si ma doare ingrozitor de tare, ma scol si trebuie sa mi le las in jos. dimineata nu le mai simt si mai am si o mincarime parca as fi facut alergie la ceva.daca poate cineva sa-mi spuna ce se intimpla, ce as putea avea.va multumesc mult
6 comentarii
Daca ati fost la Reumatolog si nu v-a gasit nimic, deci sunteti sanatoasa dpdv fizic, pot fi dureri somatoforme.
Intai mergeti la Reumatolog sa va faceti analizele indicate de el.
Intai mergeti la Reumatolog sa va faceti analizele indicate de el.
Buna seara!
Cel mai adesea este vorba despre sindromul compresiv cervical (hernie de disc cervicala), insa poate fi vorba si despre o afectiune vasculara, de o afectiune reumatologic-inflamatorie etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cel mai adesea este vorba despre sindromul compresiv cervical (hernie de disc cervicala), insa poate fi vorba si despre o afectiune vasculara, de o afectiune reumatologic-inflamatorie etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
va multumesc
sa-mi ziceti si mie ce tratament as putea lua
sa-mi ziceti si mie ce tratament as putea lua
Mergeti intai la medicul Reumatolog sa va dea niste analize de facut prin care sa stabileasca intai, cu exactitate, boala.
Numai cand se stabileste un diagnostic exact veti primi tratament.
Numai cand se stabileste un diagnostic exact veti primi tratament.
Buna ziua!
In cazul maladiilor reumatologice diagnosticul este 99, 99% unul clinic, bazat pe examinarea directa. Analizele au un rol infim, si acela consultativ.
Perfect adevarat, este exclus orice tratament in absenta unui diagnostic de precizie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
In cazul maladiilor reumatologice diagnosticul este 99, 99% unul clinic, bazat pe examinarea directa. Analizele au un rol infim, si acela consultativ.
Perfect adevarat, este exclus orice tratament in absenta unui diagnostic de precizie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Maini si picioare amortite
- 8Amorteala mainii drepte dupa 5 minute in care e folosita la ceva mai solicitant
- 11senzatie de amorteala la mina stinga
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 88amorteala la degetul mic si inelar de la mana stanga
- 6Dureri in piept, miini si picioare. Ameteli
- 73Maini si picioare amortite dimineata
- 3Durere mana dreapta
- 6Am nascut de 2 luni si nu mai imi revin deloc... hipotiroidism?
- 3Furnicaturi si junghiuri usoare in maini si picioare
- 21Dureri articulare dupa chimioterapie
- 7Pocnitura la incheietura piciorului.. am avut putine dificultati de mers cam 2 saptamani
- 1ameteli si amorteli
- 6degete amortite ambele maini
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 12ruptura radius mâna stângă
- 6cand ma trezesc am piciorul intarit, simt ca se misca greu
- 1Dureri acute de maini si picioare
- 6Durere de mana dreapta.
- 2ameteli si amorteli
Mai multe informații despre: Articulatiile Mana Amorteala durerea la mana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: