dureri coloana + degete amortite

01-09-2005
quinn
Nu este medic/terapeut
quinn
Buna ziua! Sufar de cifoza si scolioza, am vertebre tasate in aceasta zona si dureri.De catva timp imi amortesc degetele de la maini(inelar si mic).Cred ca exista interdependeta inter aceste simptome si de aceea va rog sa-mi recomandati ce sa fac.
Va multumesc!
5 comentarii
0
01-09-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Comprimarea vertebrelor poate duce la comprimarea maduvei spinarii cu afectarea nervilor de la nivelul mainilor sau alte zone ale corpului, in functie de nivelul la care este afectata maduva. Va recomand sa mergeti la un neurolog care va efectua explorarile necesare clarificarii diagnosticului si va va recomanda cel mai adecvat tratament.
0
03-02-2007, ora 00:00
sabina
Nu este medic/terapeut
sabina
si eu sufar de scolioza si in ultimul timp imi amortesc picioarele de la genunchi in jos, iar durerile de spate se accentueaza atunci cand car greutate, merg mult pe jos sau am o pozitie incomoda. ce este de facut?
0
02-11-2007, ora 00:00
danamot
Nu este medic/terapeut
danamot
si mie imi amortesc miinile si picioarele.Cind ma aplec in doua imi amortesc picioarele pe tot timpul cit stau aplecata.
0
07-10-2008, ora 00:00
danyella1010
Nu este medic/terapeut
danyella1010
buna ziua.numele meu e daniela, si am un iubit care sufera de cifoza de mic. are 7 operatii si acum cifoza e foarte accentuata. incerc sa trec preste aceasta afectiune pt ca il iubesc enorm.dar mi-as dori si eu sa am un iubit normal fara acea "cocoasa". as vrea sa stiu daca se mai poate face ceva si unde anume. presupun ca doar cu o alta interentie chirurgicala se mai poate rezolva ceva. daca doar asa..as dori sa stiu cat costa.multumesc anticipat
0
13-08-2009, ora 15:20
junea
Nu este medic/terapeut
junea
buna numele meu este alexa si sufar de dureri de spate am 18 ani... si as dori sa intreb un specialist care sa ma indrume sami spuna unde as putea sa merg sunt din deva si aici am fost la un medic ortoped caruia iam spus ca am dureri ingrozotoare de coloana mi-a facut rmn dar.. degeaba mia spus ca nu am nimik... si mia dat cva calmante nu stiu ce sa fac si unde as putea merge sa imi fac un control durerile sunt f mari si insuportabile mai ales dimineata ma trezesc mai obosita decat..seara va rog sa ma ajutaty cu un sfat sa stiu ce pot face si la ce fel de medic as putea merge
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Insomnia este implicată în apariția durerilor de spate
  • Cum menținem sănătatea spatelui?
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  • Tratamentul ce poate reduce afectarea coloanei vertebrale după un traumatism
  • De ce tăieturile în hârtie dor atât de tare?
  • Cauze mai puțin evidente pentru durerea de spate
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  •