Amortirea mainii stangi si furnicaturi

17-07-2008
rarasmagic
Nu este medic/terapeut
rarasmagic
Salut, de vreo doua zile imi amortesc mana stanga si degetele. simt si furnicaturi in degete si simt mana rece. Ce credeti ca ar putea fi. Nu mi s-a mai intamplat. Am crezut ca e doar asa...o faza dar continua si ma ingrijoreaza. Astept un respuns, o parere, orice. Multumesc
13 comentarii
0
17-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
nu ne-ai spus cati ani ai si daca ai probleme cardiace...
0
17-07-2008, ora 00:00
rarasmagic
Nu este medic/terapeut
rarasmagic
am 25 ani, si nu am din cate stiu eu. recunosc nu sunt cu analizele la zi, fumez de 8 ani si beau ocazional
0
19-07-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Ar fi bine sa faci un ECG si sa consulti un medic neurolog; numai bine
0
22-07-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Poate fi si de la coloana (compresia radacinii unui nerv intre doua vertebre), in general exista si durere in zona gatului - se face radiografie de coloana cervicala, in functie de rezultat eventual RMN.
Ar mai putea sa fie sindrom de tunel carpian. Cum s-a spus, trebuie consult neurologic si EMG (studii de conducere nervoasa pe nervii mainii). Lucrati mult intr-o pozitie cu cotul sau incheietura pumnului sub apasare (calculator, banc de lucru etc.)?
ECG, intr-adevar, nu strica facut.

Numai bine!
0
23-07-2008, ora 00:00
rarasmagic
Nu este medic/terapeut
rarasmagic
Intradevar lucrez mult la birou si stau mult cu cotul pe birou pe tastatura. merci de sfaturi nu mai am asa mari probleme. nu cred sa fie ceva foarte grav. mi-am odihnit mana cat am putut zilele acestea si am observat o ameliorare considerabila. dar am sa fac si un set de analize curand
0
03-10-2008, ora 00:00
AMELIA OANA
Nu este medic/terapeut
AMELIA OANA
Salut,

Am aceleasi simtome de mai mult timp, medicul mi-a spus ca e de la coloana cervicala si de la circulatia periferica proasta. Ne e insa obligatoriu ca la tine sa fie acelasi lucru, ce te pot insa sfatui este sa mergi totusi la un medic si sa incerci sa te lasi de fumat - afecteaza circulatia - si sa iei ceva pe baza de plante care sa te ajute la circulatia periferica.

Sanatate la toata lumea
0
18-02-2010, ora 19:11
tracasat
Nu este medic/terapeut
tracasat
am o amorteala usoara in mana stanga de la cot in jos pana la incheietura.si idem la picior de la genunchi in jos.precizez ca in zona vertebrelor din vecinatatea omoplatului sus am o senzatie de 'curentare' la anumite miscari.nu ma stiu cardiac.am facut acum 2 ani un ekg.am si o circulatie deficitara.mai ales iarna.
0
02-04-2011, ora 20:30
vasiledamian44
Nu este medic/terapeut
vasiledamian44
Am 66 de ani, pensionar.De 14 zile imi amortesc degetul mic si cel inelar de la mana stanga. Nu am depus efort fizic nici la serviciu (am lucrat intr-un laborator de analize sanitarepe seminte) si nici acum la pensie. Nu folosesccalculatorul cu coatele pe masa.
Tot cam de 14 zile am dureri la umarul stang, nu tot timpul ci intr-o anumita pozitie a mainii. Mentionez ca mai toata viata am dormit pe partea stanga (80 % din timpul programului de somn).Intrebarea mea pentru un specialist(neurolog) sau oricare a avut tangenta cu aceasta boala, sa-mi spuna daca aceasta afectiune poate proveni de la umar (despre nervul situat la cot sunt informat cat de cat). In speranta primirii unui mesaj care sa ma elucideze cat de cat, va multumesc anticipat.
0
04-04-2011, ora 10:57
dorinaman
Nu este medic/terapeut
dorinaman
numele meu este carina, am si eu o intrebare daca cineva poate sa imi dea un raspuns de un timp aproximativ 4 luni imi amortesc degetele de la maini, la inceput imi amorteau la ambele maine, dupa un timp se pare ca la mina stanga imi amortesc mai rar, mai des la mana dreapta, imi amortesc noaptea, dimineata dupa ce ma trezesc si incep sa le misc se dezmortesc dar nu tot timpul am zile in care le simt amortite toata ziua si dureri la incheieturi cand imi adun pumnul, daca cineva poate sa imi sugereze vre-un tratament sau are vre-o ideie despre aceste simptome sau poate sa imi spuna ce analize ar trebui sa fac, astept un raspuns, va multumesc
0
04-04-2011, ora 21:52
dorinaman
Nu este medic/terapeut
dorinaman
astept sugestii
0
19-01-2012, ora 15:41
p.allyna
Nu este medic/terapeut
p.allyna
Buna, ma numesc Marinela, am 20 de ani si de cateva zile mi-a amortit palma stanga si pe zi ce trece se extinde amorteala ajungand pana in momentul de fata sa imi simt amortit spatele pieptul si burta dar numai in partea stanga! sunt foarte speriata... nu stiu ce se intampla dar nu ma mai doare nimic in rest. ajutati-ma cu un raspuns va rog! multumesc!
0
20-10-2012, ora 00:56
simona alexandra
Nu este medic/terapeut
simona alexandra
la fel patesc si eu dar mai grav este ca acum dupa 2 sapt degetul mic de la mana stanga e din ce in ce mai amortit e adevarat ca fumez si am si tensiunea fff mica dar intreb oare ne poate spune cineva ce e de fapt?uni zik k pareza alti k un nerv alti k...adevarul care e?nu pot merge la dr pt k lucrez in londra si nu am timp.multa sanatate va doresc si astept si eu un raspuns
0
31-08-2014, ora 16:46
bubulina88
Nu este medic/terapeut
bubulina88
Bună, am 26 de ani şi sunt însărcinată în 19 săptămâni, este a treia sarcina, de doua săptămâni îmi simt mana stânga amortita de la umăr în jos, menţionez ca acum 8ani am fost diagnosticata cu hipotiroidism, am făcut ceva tratament cu iod timp de câteva luni deoarece avem şi doua chisturi în partea dreapta a glandei, în rest nu am luat nimic pt glanda şi totul a fost bine în celelalte doua sarcini. Acum sunt speriata pt ca amorţeală asta e însoţită de dureri uşoare de.spate, ameţeală şi slăbiciune, menţionez ca în ultimele săptămâni am avut parte de foarte mult stres şi supărare şi din aceasta cauza nu puteam sa dorm... Nu sunt fumătoare şi nu consum alcool. Cafea beau foarte rar, dacă poate cineva sa ma ajute vă rog mult sa o faceţi, un sfat, ceva.mulţumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •