Amorțire și durere picior drept
Buna ziua. Femeie, 39 de ani, 58kg. Acum aproape 2 săptămâni din senin am simțit in piciorul drept mai exact la degetul mare ca un fel de electrocutare foarte puternica. Aceasta sa repetat in următoarele zile. Apoi mi-a amorțiți degetul mare. Acum degetul mare nu mai este amorțiți dar simt un pic amortite penultimele doua degete ale piciorului. Amorțeala sa extins pe exteriorul labei piciorului și in sus pe partea din fata a pulpei. De asemenea a început sa ma doară și piciorul in zona gleznei. Azi noaptea ma durut de la glezna in jos.
Am fost săptămâna trecută la medicul de familie și mi-a spus ca mi-am comprimat un nerv la picior și mi-a prescris diclofenac și sa fac masaj cu Voltaren.
Dacă diagnosticul este corect...cât timp mai continua aceasta amorțeala și durere? De toate gândurile care mi le fac și plus tot ceea ce am citit pe net, am început sa amețesc și ceed ca îmi închipui și îmi induc tot felul de simptome.
Am fost săptămâna trecută la medicul de familie și mi-a spus ca mi-am comprimat un nerv la picior și mi-a prescris diclofenac și sa fac masaj cu Voltaren.
Dacă diagnosticul este corect...cât timp mai continua aceasta amorțeala și durere? De toate gândurile care mi le fac și plus tot ceea ce am citit pe net, am început sa amețesc și ceed ca îmi închipui și îmi induc tot felul de simptome.
3 comentarii
Buna ziua,
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Ar fi util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Ar fi util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Va mulțumesc frumos pentru răspuns domnule doctor. La hernie de disc nu m-am gândit deoarece am crezut ca in acest caz ar trebui sa ma doară și spatele. Ceea ce nu sa întâmplat. Sa înțeleg ca poți avea hernie de disc și fără durere de spate?
Desigur
Apar parestezii si dureri pe membrul inferior fara dureri lombare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Apar parestezii si dureri pe membrul inferior fara dureri lombare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Bubite cu lichid la nivelul degetelor de la picioare
- 68Ma doare osul din talpa, sub degetul al doilea
- 10disconfort in picior
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 4ma doare de mor in spatele genuchiului acolo la indoitura genuchiului...
- 7amputare degete picior
- 5Piciorul drept amorteala + talpa piciorului rece
- 11Simt ca ma lasa picioarele
- 0Arsuri pe laba piciorului
- 6Deget stramb la picior
- 12durere de sold si amorteala piciorului
- 3picior amortit la copil
- 12Fractura metatarsiene laba picior drept
- 6imi amorteste mina si piciorul sting
- 7laba piciorului umflata rosie si dureroasa
- 0Picior amortit
- 1Amorteala usoara a genunchiului