analiza urina

Buna ziua, de 2 saptamani am dureri abdominale, cu precadere in partea stanga(doare si la apasare). Astazi mi au iesit analizele la urina : denistate mai mare decat limita admisa, epitelii plate rare, leucocite :frecventa medie, mucus:prezent. Urocultura-sterila. Ce poate sa fie? multumesc
4 comentarii

Ce varsta ai si ce greutate? durerea de pe stanga este deasupra liniei cee trece prin ombilic sau sub aceasta linie, spre radacina piciorului?Nu te-ai lovit? ai ridicat greutati, ai facut efort? Densitatea urinara mare arata ca nu consumi suficiente lichide; nu este infectie urinara sau renala.Ai tratament zilnic pentru boli cronice?Consumi alcool constant?Nu te-a vazut medicul de familie?

Buna seara. Am 29 de ani si 93 de kg. Nu m am lovit si nu am ridicat nici greutati. Durerea este mai mare la apasare sub linie. Nu comsum alcool si nu i au tratament pt boli cronice. Cand au inceput durerile acum 2 sapt am fost la 2 spitale diferite si ambele mi au zis colica renala. La regina maria mi au gasit in urina hematii si leucocite. La sanador la ecografia rinichilor totul era in regula ( nu s-au vazut caclculi care sa depaseasca 4mm si rinichii erau ok).

Analize din sange ai facut? Cam ce inaltime ai ?

La sange nu am facut. Am 1.86. Stu, sunt un pic cam grasut. Am facut astazi ecografia si am fost diagnosticat cu hidronefroza de grad 1

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3repetare analize urina
- 5crize si dureri abdominale
- 3Pot sa scap de anexita?
- 5Interpretarea analizelor... examen urina, calciu, colesterol, glicemie
- 3Examen urina- interpretare
- 5analize urina
- 5analize fetita 6 ani
- 3durere de burta dupa ce bea lapte
- 1dureri mari de burta
- 0rezultat analize sange si urina
- 0analize urina