analize glanda tiroida

21-09-2008
adrianabrezuica
Nu este medic/terapeut
adrianabrezuica
buna ziua mi-am facut urmatoarele analize :
T3=160 (70-170)
T4=8, 6 (4, 5-12, 5)
TSH=6.46(0-4) va rog sa-mi spuneti pina ajung la doctor ce inseamna valoarea TSH marita..
va multumesc
3 comentarii
0
22-09-2008, ora 00:00
monia
Nu este medic/terapeut
monia
dupa analiza tsh-ului ai hipotiroida, adica glanda tiroida este lenesa si nu functioneaza normal. nueste o tragedie se regleaza cu medicamente. sanatate
0
23-02-2009, ora 18:37
anita20052005
Nu este medic/terapeut
anita20052005
am facut o analiza tsh mi-a iesit 4.49 si val normale sunt 0.39 si 3.40 eu am o val mai mare cu unu si ceva e grav operatie de glanda am facut am avut basedov dar mai am puti tesut de al meu
0
14-07-2009, ora 12:38
ofiter30
Nu este medic/terapeut
ofiter30
Buna ziua,
am fost operat de basedow ( hipertiroidie)acum un an. Urmez un tratament cu novotiral, mai exact jumatate de pastila /zi+ propranolol
Mi-am facut analiza TSH iar valoarea acesteia este de 14, 9.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca este o valoare normala in urma operatiei
Nu in ultimul rand mai trebuie sa va spun ca iau in greutate, nu foarte mult dar oricum am reusit sa pun 10-12 kg. in plus fata de greutatea mea normala.
Va multumesc anticipat !
Cu respect, Razvan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.