Analize tiroida

30-03-2011
adriana33
Nu este medic/terapeut
adriana33
Buna ziua, as dori o parere daca se poate a unui medic endocrinolog, In urma cu 10 ani am fost diagnosticata cu hipertiroida, am urmat tratament cu tyrozol vreme de 5-6 ani iar dupa un control medicul a spus ca sant vindecata si mi-a scos tratamentul.Acum am simtit o sufocare si am fost am facu niste analize, dar nu stiu exact daca sant bune, T3-3, 6 intervale de ref 1, 4-4, 7 T4-1, 8 interv de ref 0, 8-2, 2 si TSH-1, 00 interv de ref 0, 4-4, mentionez ca am facut analizele la recomandarea medicului de familie, nu am fost la endocrinologie deoarece nu avem in localitate, va multumesc
12 comentarii
0
30-03-2011, ora 20:03
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa cele scrise se pare ca sunt normale valorile hormonale.Dar daca mai simti ca te sufoci [ fara a fi racita ] eu te sfatuiesc sa mergi in cel mai apropiat oras mare aflat langa localitatea ta, la un endocrinolog unde sa repeti analizele si sa faci si o radiografie tiroidiana.
0
30-03-2011, ora 20:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Scuza-ma, o ecografie tiroidina..
0
30-03-2011, ora 21:04
adriana33
Nu este medic/terapeut
adriana33
Va multumesc pentru raspunsul dat, ecografia tiroidiana se face in orice spital s-au numai la endocrinologie?
0
30-03-2011, ora 21:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Se face oriunde este un ecograf, dar cel mai important nu este ecograful in sine ci ochiul care priveste atent imaginile derulate pe ecran, experienta in bolile tiroidei...deci ar fi bine daca la endocrinologie te-ar vedea cineva..intereseaza-te de un endocrinolog la rude, prieteni.
0
30-03-2011, ora 21:18
adriana33
Nu este medic/terapeut
adriana33
inteleg acum, nu am facut niciodata un ecograf, am urmat tratament numai dupa analizele de sange, locuiesc in harghita iar in judet exista doar 2-3 medici endocrinologi si e greu de ajuns la ei, cabinete particulare nu exista si la policlinica se intra doar cu programari de 2-3 saptamani inainte.Oricum va multumesc nespus pentru raspunsul dumneavoastra.
0
08-04-2011, ora 15:43
elena1900
Nu este medic/terapeut
elena1900
buna ziua, va rog frumos daca poate un doctor endocrinolog sa ma lamureasca ce se poate intampla daca la o persoana de 74 ani operata in august 2010 de glanda tiroida acum rezultatele de la analiza TSH sunt 26, 78 iar valorile de referinta sunt 0, 35--4, 94. Sunt posibile si vene sparte la ochi?(in albul ochiului in partea exterioara) (S-au intamplat ieri) sau acestea sunt de la glaucom? va multumesc si astept
0
09-05-2011, ora 00:36
carmenik
Nu este medic/terapeut
carmenik
Buna ziua!Ma numesc carmen si am o intrebare.Daca am facut tsh-ul si tf4 si au iesit in limita normala, mai este necesara o ecografie la tiroida ?Mi-a fost recomandata datorita unei posibile guse, fara a sti de aceste analize pe care le-am facut in prealabil.Credeti ca as putea avea ceva cu tiroida daca analizele sunt ok? va multumesc!
0
19-05-2011, ora 22:52
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Da, mai este necesar.Si eu am analizele T3, T4, TSH cu rezultate in limite normale dar la echo s-au descoperit micronodului pe care ii urmaresc echografic la 6 luni.Sunt medici care recomanda tratament in aceste conditii.Personal, datorita efectelor secundare, doar urmaresc echografic ( deocamdata ).
sanatate.
0
11-08-2011, ora 15:21
mincu
Nu este medic/terapeut
mincu
am auzit ca este o campanie in aug cu reduceri la un control complet de tiroida...55%
aveti idee daca se face si in Valcea ?
0
11-08-2011, ora 22:58
armina
Nu este medic/terapeut
armina
In perioada 15 iulie 2011-31 august 2011 operatorul de servicii medicale Gral Medical desfasoara campania Lasa fluturele sa zboare, insa ai grija de el, in cadrul careia fiecare pacient poate efectua un control promotional (55% reducere) destinat bolilor de tiroida. Campania se desfasoara in 5 orase din tara si se adreseaza:femeilor ce doresc sa ramana insarcinate, mamicilor in primul an dupa nastere, persoanelor care au antecedente in familie (boli si cancer ale tiroidei), celor care prezinta simptome de hipo si hipertiroidie, femeilor de varsta a doua, tuturor celor care au trecut printr-un impas emotional. Numai in cadrul campaniei puteti benefica de analize medicale de laborator (TSH, Free T4, ATPO) si interpretare medicala specializata la un pret special de 57 lei (reducere 70 de lei) plus 25 % reducere pentru orice alta investigatie recomandata de medicul specialist endocrinolog.

Programari si consiliere online: www.gralmedical.ro sau la telefon in urmatoarele orase:
Bucuresti: 021-317.83.95 sau 021-323.00.00
Ploiesti: 0244-516.331
Craiova: 0311-000.200
Pitesti: 0311-000.199
Focsani: 0311-000.201
0
12-08-2011, ora 00:02
mincu
Nu este medic/terapeut
mincu
Mersi!.insa nu inteleg de ce nu si in Valcea.
0
13-09-2011, ora 14:14
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Am 21 de ani si in urma unei infectii cu klebsiella am fost diagnosticata cu tiroidita subacuta. valorile ATPO- 44, 9 marit. mi s-a prescris Sepia - 5 globule seara peste o zi, Drennol - 5 globulete in fiecare dimineata, melox forte- o jumate pastila de 2 ori pe zi, Bisoprolol- o jumate de pastila 2 ori pe zi. Armina spuneti-mi va rog ce parere aveti de tratament si daca imi recomandati Bisoprolol, eu nu am pulsul marit dimineata si tensiunea este joasa, deci eu din cite am citit nu se ia cind tensiunea este joasa, problema este ca mi s-a spus ca am o tahicardie sinusala de aia mis-au prescris. ce ma sfatuiti sa fac? Spuneti-mi va rog si ce credeti despre tratament, nu am mai luat tratament homeopatic inainte, nu stiu daca sa am incredere sau nu. cert este ca am avut dureri mari in membre si stare generala rau timp de o luna si acum durerea o mai simt, dar a mai trecut. gitul inca mai doare si iradiaza inspre urechi. Am constipatii dar medicul mi-a zis sa nu iau laxative, deci incerc sa maninc produse bogate in fermenti naturali. am pofta de mincare, dar slabesc. obosesc repede si somnul imi este lung si plin de vise urite. De citeva zile am si niste dureri de cap ingrozitoare, inclusiv ochii care dor la miscare.
Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Care este legătura dintre hormonii tiroidieni și riscul aterosclerotic?
  • Viața cu hipertiroidism
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.