Analize tiroida

07-04-2016
daniela-B
Nu este medic/terapeut
daniela-B
Va rog ajutati-ma cu interpretarea urmatorelor analize:
1.Analize sange:
- Anti-tiroglobulina 504, 1 UI/ml
- Anti TPO 13.85 UI/ml
- FT4 16.73 pml/l
- TSH 0, 12 uUI/ml

2. Ecograful a evidentiat 2 noduli 2, 5 cm si 1, 9 cm.
3 comentarii
0
07-04-2016, ora 21:17
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Fara sa fi trecut limitele de referinta ale laboratorului, e destul de greu de interpretat, totusi dat fiind valoarea marita antiTPO si Anti-tiroglobulina, acestea pot determina in viitor o posibila disfunctie Hasimoto(hipotiroidism). Cat despre noduli trebuie vazuta natura lor, dar un endocrinolog va poate lamurii cel mai bine.
0
08-04-2016, ora 08:11
daniela-B
Nu este medic/terapeut
daniela-B
Multumesc mult autor nsta:


Analize:
1.Analize sange:
- Anti-tiroglobulina 504, 1 UI/ml ( interval referinta <115)
- Anti TPO 13.85 UI/ml ( interval referinta <34)
- FT4 16.73 pml/l ( interval referinta 10, 6-22, 7)
- TSH 0, 12 uUI/ml ( interval referinta 0, 27 -4, 2 )

2. Ecograful a evidentiat 2 noduli 2, 5 cm si 1, 9 c- hipoecogeni, avasculari. Nu s-au evidentiat limfoedenopatii cerivacle. Paratiroideler nu se evidentiaza.

MULTUMESC.
0
27-02-2018, ora 17:16
viola64
Nu este medic/terapeut
viola64
Buna ziua, am o mare rugaminte am o hipotiroidie severa de un an iau eutyrox25 1 pastila jumatate pe zi la recomandarea medicului si de la 68 tsh3 a crescut la 110, trigliceride 1700 colesterol 400 imi amortesc mainile pisioarele mi se inunda frecvent ochii cu sange mentionez ca la 53 de ani am fost operata de catarcta la ambii ochi, ce este de facut? Va multumesc din suflet!
Adaugă un comentariu / răspuns

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.