Analize tiroida bune?

19-01-2010
Adriana T
Nu este medic/terapeut
Adriana T
Buna ziua,
Am fost trimisa de medicul de familie la medicul endocrinolog pentru a elimina eventuale probleme in viitor pentru sarcina. Medicul endocrinolog dupa ce a vazut rezultatul analizelor - TSH - 4.33 (valori normale 0.465 - 4.68 / mUI/L), FT4 - 16.4 (valori normale 10.0 - 28.2 / pmol/L), FT3 - 5.73 (valori normale 4.26 - 8.1 / pmol/L) mi-a zis ca nu am nimic, sa nu-mi fac probleme. Totusi vad ca TSH -ul e aproape de limita de sus. Credeti ca ar trebui sa mai fac si alte analize? Sunt totusi cam ingrijorata. As vrea sa raman insarcinata si am inteles ca problemele de tiroida pot da probleme serioasa fatului.
Va multumesc
2 comentarii
0
19-01-2010, ora 09:04
spektrum
Nu este medic/terapeut
spektrum
daca doctorul a spus ca este bine atunci nu ai de ce sa iti faci griji.valorile alea de referinta le-ai luat de pe biletul de analize/rezultate?daca vrei tu sa fii sigura ai putea sa-ti repeti tsh-ul. si da tiroida are un rol f important in timpul sarcinii, ea secreta mai multi hormoni tiroidieni care ii sunt de folos bebelusului.cel putin mie asta mi-a spus dr meu endocrinolog.
0
19-01-2010, ora 17:42
Adriana T
Nu este medic/terapeut
Adriana T
Multumesc pentru raspuns. Da, valorile de referinta sunt pe biletul de analize langa rezultate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.