Anestezie in nervul molarului

07-06-2018
dianadeedee
Nu este medic/terapeut
dianadeedee
Am fost la dentist acum ceva timp cu o carie destul de mare, mi-a tot injectat anestezic insa continua sa ma doara interventia [camera nervului fiind deschisa] asa ca mi-a injectat anestezic direct in nervul molarului. A durut cumplit, mi-au dat lacrimile... Apoi, intr-adevar a amortit.

Dar de atunci am o panica imensa de a ma mai duce la dentist. Pe langa ca am patit de multe ori sa mai loveasca alti nervi si sa simt dureri in tot obrazul, dna doctor a spus ca se poate intampla sa se mai loveasca alti nervi in timpul anesteziei, ca nu se poate cu precizie 100%.

Imi este sincer teama si nici nu stiu daca e normal sa se faca anestezie direct in nerv. E cazul sa schimb dentistul?
1 comentarii
0
16-07-2018, ora 03:21
astrid123
Nu este medic/terapeut
astrid123
Buna. Am patit ceva asemanator. Acum un an am fost la un doctor care mi-a injectat anesteziant, insa nu am amortit si desi i-am spus a continuat sa imi lucreze maseaua. Peste cateva luni, am schimbat doctorul si am patit acelasi lucru. Incepeam sa cred ca nervii mei sunt de vina sau ca am o problema si eram chiar speriata, insa am schimbat iar medicul si acesta m-a amortit bine, din prima, fara sa completeze doza sau alte chestii. Parerea mea este ca ar trebui sa schimbi si tu dentistul. E doar parerea mea. Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Desenele animate pot ajuta copiii cu anxietate de dentist
  • Metode prin care medicii stomatologi pot detecta dentofobia
  • Legătura dintre frica de dentist, frica de a vomita și reflexul excesiv de vomă în cabinetul stomatologic (studiu)
  •