anestezie gresita

Am fost la stomatolog pentru o carie si a fost nevoit sa scoata nervul pentru ca era prea profunda. La a treia sedinta de tratament la masea am simtit la anestezie o durere foarte mare ce se lasa pe umar pana la mana si am miscat capul sa resping injectia, apoi a facut alta injectie ce nu a mai durut de loc. A doua zi dim m-am trezit cu obrazul umflat pana sub ochi. Am revenit la d-nul doctor si mi-a deschis pansamentul si a zis ca nu am infectie ci doar o pulpita acuta. Care este cauza acestei pulpite?
1 comentarii

Pulpita acuta este data de microbii din caria profunda.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2limfomul hodkin, deces in cazul unei anestezii totale?
- 1anestezia generala si anxietatea
- 0durata minima intre 2 anestezii generale?
- 16Intrerupere de sarcina
- 4Anestezia generala?
- 0Anestezia generala si rahianestezia
- 0efecte adverse anestezie totala
- 11Urgent ajutor, nu mi revin dupa anestezia generala!
- 1extracție de molari de minte in timpul unei răceli
- 2Daca iau antidepresive, pot face anestezie generala?
- 2Anestezia si hepatita
- 1Anestezie generala
- 0Buza inferioara amortita (anesteziata) dupa o operatie cu anestezie generala
- 2Anestezie generala
- 0Pervertirea gustului după anestezie generala
- 1Anestezie după pneumonie
Mai multe informații despre: Anestezia generala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: