Antidepresive care cresc dopamina

Poate să-mi indice cineva niște antidepresive care cresc și dopamina nu doar serotonina și noradrenalina? Mulțumesc mult!
2 comentarii

Bupropion- cunoscut si ca Wellbutrim sau cam asa ceva, eu am aruncat o privire pe net si asta am gasit. Dar e posibil sa gresesc, nu stiu exact.

Sunt psihostimulante foarte puternice. Au regim special. Sunt considerate substante cu risc adictiv foarte mare pentru ca au proprietati euforizante, afrodisiace, energizante... de potenta sexuala, mai bine zis.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50depresia si anti-depresivele
- 3Solian + anxietate
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 35sunt o fire nefericita!
- 5Atacuri de panica la operatie ORL!
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 3Coaxil de 12, 5mg efecte adverse Cardiaci?
- 4tratament cu cipralex pentru depresie de un an
- 3xeroxat de 11ani
- 1Cine antidepresive
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 21Asociere doua antidepresive considerati normal?
- 2Antidepresive si alcool
- 10Anxietate generalizată
- 4Stimuloton pentru anxietatea sociala
- 3Antidepresive - Sevraj
- 3Antibiotic si antidepresiv
- 2Orice fac tot rau imi este, pareri ?
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive dopamina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: