anxietate !!!!

07-12-2007
sweet_georgyk
Nu este medic/terapeut
sweet_georgyk
De vreo 2 luni am o stare de ternsiune, de frica, de neliniste care ma epuizeaza.Am aproape toate simtomele unei anxietati.Asa mi-a zis psihologul.Mi s-a prescris xanax si piracetam.Le-am luat vreo 2 saptam dar la un moment dat ma durea capul foarte tare si am renuntat la ele.Nu pot sa fc. nimic.Nimic nu ma bucura, nimic nu ma linisteste.Am devenit foarte negativista.Eram o fire, vesela, comunicativa, sociabila, plina de viata dar am devenit opusul a ceea ce eram.Imi vreau viata de dinaintea anxietatii asteia inapoi.Nu stiu ce sa mai fac...Am si licenta anul asta.Pierd o gramada de timp.In loc sa evoluez nu pot sa fac nici macar lucrurile pe care le facem pana acum.Nu sunt in stare sa ma ocup de nimic.Orice mi se pare foarte greu.Ma balbai, nu pot vorbi cu o colega cum trebuie, ma pierd, am atacuri de panica!!!Vreau sa-mi recapat increderea in mine!!!Merg la un psiholog dar nu observ nici o imbunatatire(poate si pt. ca a trecut o luna de cand am fost ultima data).Vreau o scapare !!!!!!!!!!!Simt ca nu mai pot !Imi doresc sa pot gandi limpede, sa nu maI fiu asa speriata.Mentionez ca am mai trecut prin astfel de perioade mai lungi sau mai scurte si nu stiu exact ce declanseaza anxietatea asta.Vreau ajutotul unei persoane specializate va rog.
1 comentarii
0
19-12-2007, ora 00:00
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Nu reiese ca faci o terapie sustinuta din mesajul tau si ca atare nici rezultatele bune nu au cum sa apara.
Sfatul meu este sa urmezi cu constiinciozitate cateva sedinte de terapie si daca dupa 4-5 sedinte nu vezi nici o mica imbunatatire a starilor tale interioare atunci e cazul sa schimbi terapeutul.
De obicei medicatia da rezultate bune dar necesita administrare pe timp mai indelungat.
Doua saptamani sunt insuficiente pentru a observa vreun progres.
Reia legatura cu medicul si povesteste-i aceste stari.
Numai bine iti doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul