Anxietate | Forumul Medical ROmedic

Anxietate

11-11-2018
Marianaalixandroiu
Nu este medic/terapeut
Marianaalixandroiu
Ma regăsesc în suferință tuturor.
De circa zece ani ma confrunt cu simptomele greu de suportat ale societății.
Parerea mea personala este ca cine le a resimțit o dată.nu se v or opri.
Am luat tratamente :antidepresive si axiolitice, am mers la psiholog, m am informat, m am autosugestionat, am luptat cu mine si cu anxietatea.
După o perioadă de bine, revine.
3 comentarii
0
13-11-2018, ora 15:03
Bodi00
Nu este medic/terapeut
Bodi00
E greu să trăiești intr o societate in care mai mereu esti judecat si criticat.fiecare are problemele lui dar când se uită in curtea vecinului rade chiar dacă nu stie despre ce este vorba.
0
13-11-2018, ora 23:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Numai prin schimbarea modului de gândire și percepție, precum și dobândirea de competențe în a gestiona situațiile dificile vă poate scăpa de anxietate. Un psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentală vă poate ajuta, nu știu la ce psiholog ați fost dvs, dar dacă nu observați nici-o schimbare, e cazul să-l schimbați.
0
07-01-2019, ora 17:40
Utilizator1996
Nu este medic/terapeut
Utilizator1996
Buna ziua! Sufar de anxietate generalizata din spusele psihologului. Sa incep cu inceputul.timp de 2 ani am fost intr un stres continuu, in fiecare zi din cauza prietenului meu. In luna iulie a murit bunicul meu(bolnav de cancer care nu a fost depistat la timp). Dupa înmormântare am inceput sa ma simt rau.imi venea sa vomit, diaree si ma durea burta in partea dreapta jos(dar nu foarte tare). Am fost la urgente...analiza de sange.ekg.ecografie abdominala.toate bune. Am plecat acasa in aceeasi stare de rau.am facut control ginecologic cu ecografie, totul bine, dar aceleasi dureri de burta si imi venea sa vomit si diaree. Am mers la un chirurg dupa 2 săptămâni sa ma consulte crezand ca am apendicită. M a consultat si mi a zis ca am colica abdominala si m a internat ptr tratament. Iar analize de sange bune.ekg bun. Cat am stat in spital intr o seara m a durut putin mai tare in partea dreapta si a doua zi m a operat de apendicita. Dupa operatie aveam aceleasi simtome.imi venea sa vomit.ma durea ba in stanga abdomenului, ba in dreapta, ba mai sus, ba mai jos, ba constipatie. Dupa o luna am facut o ecografie abdominala la privat si totul era in limite normal.doctorul spunandu mi ca am colon iritabil si timp de o luna jumătate am luat tratament dar fara rezultate. Nu am activitate.stau toata ziua in casa si cand ma doare ceva caut pe internet sa vad ce inseamna si imi asociez simptomele cu boli grave.am hotarat sa merg la psiholog. Dupa prima sedinta m am simtit mai linistita...dar cu timpul ma simt ca inainte. Ma gandesc in fiecare zi ca ce am de ma doare ba in stanga, ba in dreapta, ba spatele. Ma gandesc mereu ca sufar de o boala grava cum ar fi cancer. Nu prea am pofta de mancare.ba sunt constipata.ba am diaree.
De craciun am fost la munte cu sora mea si nu am avut nimic.nu dureri.nu ganduri...nimic. cand am ajuns acasa au început sa apara simptomele.cateodata imi vine sa vomit.diaree.constipatie.trag aer greu uneori cand am ganduri urate, ca un oftat.ragait dupa masa sau dupa ce fumez, chiar si dimineata cand ma trezec.
Va rog sa ma ajutati.nu stiu ce sa mai cred
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •