anxietate | Forumul Medical ROmedic

anxietate

27-12-2010
andrick82
Nu este medic/terapeut
andrick82
De 9 luni nu stiu ce se intampla cu mine, viata mea s-a schimbat total.Totul a inceput cand eram in transport si m-a apucat din senin un fior din cap pana in picioare si imediat am simtit o senzatie de ameteala si durere in piept, am crezut ca am infarct si ca o sa mor, am chemat salvarea si am ajuns la urgenta, acolo mi-au facut analize si au spus ca nu am nimic si mi-au dat drumul acasa.de atunci viata mea s-a schimbat, am mereu stari de lesin cand sunt in transport si in centrele comerciale mari, cateodata am ameteli cand conduc masina dar mai rar, am ajuns si la psihiatru mi-a dat tratament lexotan cu stimuloton, intradevar m-am simtit mai bine dar starile nu au trecuc definitiv, incep sa cred ca nu o sa ma fac bine niciodata.Am stari de lesin, odata pana a apela la doctor am avut un atac de panica noaptea, m-a trezit din somn aveam senzatii de depersonalizare ceva ingrozitor, de nedescris in cuvinte.Multa sanatate tuturor.
3 comentarii
0
27-12-2010, ora 22:47
daria popescu
Nu este medic/terapeut
daria popescu
Dumnezeu sa te binecuvinteze Andrick82:in aceste cazuri de anxietate si atacuri de panica in anumite situatii, de regim de vindecare se foloseste evitarea, care poate dura destui ani, sa te izolezi caci nu are rost sa lupti cu vintul, o solutie foarte importanta:post si rugaciune, poate ti-se pare ceva fara rost, incearca post si rugaciune.Anxietatea se poate dezvolta intr-o forma mai buna doar cu ajutorul evitarii care duce la uitarea situatiile chinuitoare, dureaza intre 1 an si 3 ani, stai linistita si urmeaza ce iti indica instinctul.
0
28-12-2010, ora 14:51
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Te-a consultat un cardiolog? ai facut electrocardiograma? ti-a pus holter+ABPM? abia dupa asta ar putea sa-ti spuna medicul ca nu ai nimic...in concluzie, daca nu ai facut-o pina acum, solicita consultatie la un cardiolog f bun, in urma investigatiilor de mai sus, vei afla diag.

Ce inseamna senzatii de depersonalizare? cine ti-a spus ca ai asa ceva?

De unde esti?
0
28-12-2010, ora 15:04
andrick82
Nu este medic/terapeut
andrick82
sunt in italia, si investigatiile le-am facut aici, si am facut toate investigatiile cardiologice si nu numai o singura data, am facut si radiografii, electroencefalograma, examen de fund de ochi, analize al sangelui de nenumarate ori si toate au iesit bune.
Senzatiile de depersonalizare sunt niste stari psihotice groaznice care pe deplin le intelege numai cineva care le-a trait cu adevarat, in momentele acelea ai senzatia de vis sau ca ai murit.Multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anxietatea È™i stresul cronic pot creÈ™te riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • DependenÈ›a față de tehnologiile mobile a fost asociată cu depresia È™i anxietatea
  • Anxietatea poate influenÈ›a negativ luarea deciziilor
  • AplicaÈ›ia pentru smartphone care ar putea reduce anxietatea È™i depresia
  • Riscul de anxietate la mame, asociat cu utilizarea intensă a dispozitivelor electronice
  • Tinerii È™i femeile sunt mai predispuÈ™i la anxietate
  •