Anxietate atacuri de panica

13-11-2018
mofturos
Nu este medic/terapeut
mofturos
Buna ziua! Va rog sufar de peste 10 ani de atacuri de panica., neliniste, frica si nu pot sa ma ajut singura.Am trombocitopenie cu 30 mii trombocite si nu pot sa iau orice fel de medicamente. Am fost la psihiatru si toate medicamentele alopate provoaca sangerari si scad trombocitele. Va rog daca stie cineva un medicament naturist care sa ma linisteasca si sa pot dormi dar fara sa mi provoace sangerari care nu se opresc oricum numai daca ajung la camera de garda.De exemplu nu pot folosi sunatoarea care subtiaza sangele.Ziua ma descurc dar cand vine seara aproape de culcare ma ia o frica ca nu o sa pot dormi si cel mai deranjant este pulsul care il simt in tot corpul si-l aud in urechea dreapta.Seara iau o jumatate de alprazolam si in final adorm dar noaptea ma trezesc cu acelas puls in tot corpul si cu maxilarul incordat la fel patesc dimineata la trezire si dupa ceva timp imi revin cat de cat.Multumesc pentru rabdare si astept o solutie daca are cineva.
3 comentarii
1
13-11-2018, ora 15:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati si Gemoderivat de muguri de tei argintiu.
0
13-11-2018, ora 19:45
mofturos
Nu este medic/terapeut
mofturos
Multumesc pentru raspuns dar eu si asa iau gemoderivat de catina rosie si carpen alb in fiecare zi pentru trombocite si sa mai adaug unul n-ar fi prea mult? Va doresc o seara linistita si frumoasa.
0
13-11-2018, ora 21:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu. Are efectul unui ceai de tei concentrat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul