Anxietate si pofta de mancare
De vreo 3 luni de cand a reaparut problema cu anxietatea simt nevoia sa manac mult mai des.As manca oricand, oricat, oriunde, ceea ce ma sperie si ma nelinisteste si mai rau.
Nu iau nicin fel de tratament si as vrea sa stiu de ce unii oameni slabesc cand scapa de axietate si de ce unii oameni se ingrasa?Chiar nu stiu cum sa actionez..
Este adevarat ca anxietatea da poftta de mancare?Si cum sa fac sa-mi treaca pofta de mancare?Sa iau totusi tratament?
Nu iau nicin fel de tratament si as vrea sa stiu de ce unii oameni slabesc cand scapa de axietate si de ce unii oameni se ingrasa?Chiar nu stiu cum sa actionez..
Este adevarat ca anxietatea da poftta de mancare?Si cum sa fac sa-mi treaca pofta de mancare?Sa iau totusi tratament?
1 comentarii
Bună Andreea,
Din moment ce anxietatea "a reapărut", consider că trebuie să urmezi un tratament, de preferinţă psihologic, nu medical. În felul acesta vei înţelege şi funcţia poftei de mâncare.
Corpul are nevoie de mai multă energie atunci când se află sub stres, în consecinţă pofta de mâncare devine un semnal preventiv, pentru a obţine astfel nutrienţii de care corpul are nevoie în caz de pericol. Dinn practică pot spune că un număr de aprox. 7-10 şedinţe (în acest caz online) ar fi suficiente pentru controlul simptomelor. Dacă ai orice fel de întrebări, discutăm în privat.
C.A.N.
Din moment ce anxietatea "a reapărut", consider că trebuie să urmezi un tratament, de preferinţă psihologic, nu medical. În felul acesta vei înţelege şi funcţia poftei de mâncare.
Corpul are nevoie de mai multă energie atunci când se află sub stres, în consecinţă pofta de mâncare devine un semnal preventiv, pentru a obţine astfel nutrienţii de care corpul are nevoie în caz de pericol. Dinn practică pot spune că un număr de aprox. 7-10 şedinţe (în acest caz online) ar fi suficiente pentru controlul simptomelor. Dacă ai orice fel de întrebări, discutăm în privat.
C.A.N.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4aritmie?
- 31Cei cu anxietate-panica dati un click
- 11efecte secundare ale medicatiei sau manifestarea afectiunii
- 34Nu vreau sa sufar din cauza anxietatii si sa imi fie frica si sa ies din casa
- 50Anxietate. ajutor!!!
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 28Anxietate, nevroza anxioasa - student la medicina.
- 38Cum pot ajuta o persoana aflata in depresie
- 1pentru anxietate si atacuri de panica pt lua magneziu 400?
- 1Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur?
- 0anxietate (diagnostic tratat psihiatric) in sarcina - cu ce se poate inlocui asentra
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 7Luna trecuta am facut soc anafilactic si nu scap de anumite simptom nici acum.
- 1Depresie
- 7Atacuri de panica
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 18Neliniste cu gandul ca am o problema de sanatate
- 3Atacuri de panica, anxietate, depresie
- 1Cum imi dau seama cand am ceva de la anxietate ?
- 10Anxietate generalizată
Mai multe informații despre: Anxietatea apetitul alimentar crescut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: