Anxietate si pofta de mancare
De vreo 3 luni de cand a reaparut problema cu anxietatea simt nevoia sa manac mult mai des.As manca oricand, oricat, oriunde, ceea ce ma sperie si ma nelinisteste si mai rau.
Nu iau nicin fel de tratament si as vrea sa stiu de ce unii oameni slabesc cand scapa de axietate si de ce unii oameni se ingrasa?Chiar nu stiu cum sa actionez..
Este adevarat ca anxietatea da poftta de mancare?Si cum sa fac sa-mi treaca pofta de mancare?Sa iau totusi tratament?
Nu iau nicin fel de tratament si as vrea sa stiu de ce unii oameni slabesc cand scapa de axietate si de ce unii oameni se ingrasa?Chiar nu stiu cum sa actionez..
Este adevarat ca anxietatea da poftta de mancare?Si cum sa fac sa-mi treaca pofta de mancare?Sa iau totusi tratament?
1 comentarii
Bună Andreea,
Din moment ce anxietatea "a reapărut", consider că trebuie să urmezi un tratament, de preferinţă psihologic, nu medical. În felul acesta vei înţelege şi funcţia poftei de mâncare.
Corpul are nevoie de mai multă energie atunci când se află sub stres, în consecinţă pofta de mâncare devine un semnal preventiv, pentru a obţine astfel nutrienţii de care corpul are nevoie în caz de pericol. Dinn practică pot spune că un număr de aprox. 7-10 şedinţe (în acest caz online) ar fi suficiente pentru controlul simptomelor. Dacă ai orice fel de întrebări, discutăm în privat.
C.A.N.
Din moment ce anxietatea "a reapărut", consider că trebuie să urmezi un tratament, de preferinţă psihologic, nu medical. În felul acesta vei înţelege şi funcţia poftei de mâncare.
Corpul are nevoie de mai multă energie atunci când se află sub stres, în consecinţă pofta de mâncare devine un semnal preventiv, pentru a obţine astfel nutrienţii de care corpul are nevoie în caz de pericol. Dinn practică pot spune că un număr de aprox. 7-10 şedinţe (în acest caz online) ar fi suficiente pentru controlul simptomelor. Dacă ai orice fel de întrebări, discutăm în privat.
C.A.N.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9anxietatea...boala sufletului sau a creierului
- 12se poate trata sau -ignora- starea de anxietate in periada de sarcina?
- 18anxietate
- 23Ma simt foarte rau!
- 44Vindecarea anxietatii
- 4Adenom hipersecretant...rog raspunsuri, sunt disperata
- 5renuntarea la zoloft
- 10imi doresc mult un copil
- 10Durere in suflet
- 15Cum sa scap de atacuri de panica si anxietate ?
- 3sufera de anxietate si depresie
- 6Atacuri de panica anxietate depresie
- 1anxietate puternica
- 1Durere mana stanga.
- 5Anxietate sub semnul intrebarii, 20 de ani.
- 4Anxietate si tremur / senzatie de slabiciune
- 9Anxietatea si tratamentul de lunga durata
- 14TOC/Anxietate
- 4Probleme digestive posibil colon iritabil
- 0Gândit pesimist apoi respirație ingreunata
Mai multe informații despre: Anxietatea apetitul alimentar crescut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: