Anxietate si pofta de mancare

Nu iau nicin fel de tratament si as vrea sa stiu de ce unii oameni slabesc cand scapa de axietate si de ce unii oameni se ingrasa?Chiar nu stiu cum sa actionez..
Este adevarat ca anxietatea da poftta de mancare?Si cum sa fac sa-mi treaca pofta de mancare?Sa iau totusi tratament?

Din moment ce anxietatea "a reapărut", consider că trebuie să urmezi un tratament, de preferinţă psihologic, nu medical. În felul acesta vei înţelege şi funcţia poftei de mâncare.
Corpul are nevoie de mai multă energie atunci când se află sub stres, în consecinţă pofta de mâncare devine un semnal preventiv, pentru a obţine astfel nutrienţii de care corpul are nevoie în caz de pericol. Dinn practică pot spune că un număr de aprox. 7-10 şedinţe (în acest caz online) ar fi suficiente pentru controlul simptomelor. Dacă ai orice fel de întrebări, discutăm în privat.
C.A.N.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 2am o problema cu sora mea.
- 19distonie neurovegetativa???
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 5Atac de anxietate si depresie
- 27Frica: catelusul m-a zgaraiat de biceps si de palma
- 9Anxietate. Depresie... Tratament?
- 5Anxietate! Mi-e atat de frica sa merg si pana la medic din cauza ei!
- 4Tahicardie tot timpul
- 9probleme cu tiroida?
- 7anxietate si atacuri de panica
- 34depresie, anxietate, tulburari somatoforme?
- 34depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive
- 5anxietate sau?
- 11anxietate
- 1Ce se intampla.totusi ?
- 7Atacuri de panica
- 2Teama de abandon
- 7Anxietate?
- 5Anxietate si depersonalizare
- 12Anxietatea revine?
Mai multe informații despre: Anxietatea apetitul alimentar crescut