Anxietate si stress din cauza unei sarcini nedorite
Buna seara, sunt intr-o panica necontrolată, tremur si nu ma pot opri de a ma gîndi la ce mi sa întîmplat. Am suferit trauma unui avort acum 6 luni, am apelat la psiholog si mi-am revenit. Din nefericire as zice am aflat din nou ca sunt însărcinată, am avut un singur act si asta sa întîmplat, la fel ma gîndesc să fac avort pentru ca nu sunt cu persoana data si nici numi doresc. Moral sunt contra avortului însă situația ma impune sa fac acest lucru. Cum as putea sa fac ca sa nu ma gîndesc atît demult la ce urmează să fac si sa nu rămîn din nou traumata de acest fapt. Mii greu să fac acest lucru însă e cea mai bună soluție. Nu as dori sa am din nou o perioadă traumatica, mii greu si am nevoie de un sfat.
5 comentarii
Ce vina are copilul ca nu e barbatul potrivit? Daca nici urmatorul nu o sa fie potrivit, ce faci? Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie asa de radicala. Roaga-te la Dumnezeu si o sa te ajute sa te calmezi si sa vezi altfel lucrurile.
Eu inteleg foarte bine ca e un dar de la dumnezeu si este un mare păcat sa faci asa ceva. Dar eu nu vreau sa fiu cu acel om, noi am încheiat relatia dar nici mama singura nu pot fi din punct dr vedere moral. Mii foarte greu si sufăr dar nu vad o altă soluție sa mi se potrivească mie. Am fost atît de iresponsabilă ca mii mila de mine in primul rînd.
Atunci mergi la un psiholog si/sau un preot inainte sa iei decizia. Asa macar esti pregatita si nu mai trebuie sa repari dupa aceea daca e cazul. Eu sper sa te intareasca Dumnezeu si sa gasesti o cale sa fie bine.
Apelati la serviciile Centrului de consiliere Sfanta Alexandra Imparateasa pentru femeile aflate in criza de sarcina.
De ce nu nasteti copilul si il dati spre adoptie? Sunt mii de cupluri care isi doresc sa adopte.
De ce nu nasteti copilul si il dati spre adoptie? Sunt mii de cupluri care isi doresc sa adopte.
Gândiți-vă că având deja un avort la activ și făcând pe-al doilea poate exista posibilitatea să nu mai rămâneți gravidă. Ce vă faceți atunci? Copilul nu are nici-o vină, poate fi o binecuvântare.
În orice caz mergeți la un preot și la un psiholog, ca să luați cea mai bună decizie pentru dumneavoastră și copil. La nervi, orice decizie ați lua, vă poate afecta mai târziu.
În orice caz mergeți la un preot și la un psiholog, ca să luați cea mai bună decizie pentru dumneavoastră și copil. La nervi, orice decizie ați lua, vă poate afecta mai târziu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Avortul recurent
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: