Anxietate sociala depresie

Antidepresivele trateaza si anxietatea sociala.
Eu am avut 2 ani. De 8 ani mi-a remis, am luat in acei 2 ani tratament, iar de 8 ani nu am mai luat nici un antidepresiv si nu a revenit.
Faptul ca in general tinerii stau cu anii si nu se trateaza, se chinuiesc aiurea, e tot o caracteristica a bolii.
Eu am luat tratament, am fost la serviciu in acei 2 ani, am comunicat cu toata lumea.
Dar cunosc un caz in care persoana a refuzat tratamentul si mama ei mi-a spus ca statea inchisa de 6 ani in casa. Vi se pare firesc ?

Cu cat faceti tratamentul mai repede cu atat aveti sanse sa nu se agraveze boala si sa aveti remisie.

Mergeti o luna doua cu el, vedeti daca are efect.
Cred totusi ca parintii e bine sa stie pentru a se putea interesa si ei de un tratament potrivit.
Puteti sa vorbiti si cu farmacista despre asta intr-o zi cand o prindeti mai libera. Puteti afla multe informatii si din articolele despre anxietate de pe net.
Eu la varsta dv. am facut si eu aceeasi afectiune si am stat acasa un an. Nu am vrut sa ma mai duc la liceu. Mama m-a dus la medicul psihiatru care mi-a dat un antidepresiv care nu mi s-a potrivit. In acele momente nu stiam ca anumite antidepresive nu mi se pot potrivi si ca trebuie sa incerc altele pana gasesc pe cel care mi se potriveste. Am pierdut un an din viata inchisa in casa si acum regret.
Acum voi tinerii aveti Internetul la indemana sa va informati.
Nu traim intr-o pestera sau intr-o padure, tratamente s-au inventat din 1960 pentru aceste simptome.
Va mai pot recomanda si psihoterapia dar e in jur de 100 de lei ora si nu stiu cat isi pot permite.
Anxietatea in general e o boala pe termen lung. De aceea cred ca e mai bine ca parintii sa stie si sa colaborati cu ei.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata

Dr Rares Ignat

Dr Rares Ignat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 2Depresie
- 48Depresie
- 63cum sa fac sa lucrez si eu?
- 5cum sa scap de anxietate?
- 10ameteli - cum scap?
- 2153Anxietate cu atacuri de panica si depersonalizare.
- 12612Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT
- 26Tulburare de adaptare; Depresie; Anxietate
- 14Anxitatea REVINE
- 4Tratament anxietate fobie
- 8Este posibil sa ma confrunt cu o depresie?
- 10Tulburare anxios depresiva
- 8Depresie sau psihoza maniaco-depresiva?
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 1Anxietate si pofta de mancare
- 11Depresie dupa ce m-am mutat
- 10Tentaculele depresiei...
- 7anxietate, frica de moarte, frica de a mi se face rau
- 6Cum sa scapi de Anxietate, starile depresive ?
- 12Anxietate - atacuri de panica.
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia depresie si anxietate
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Depresia
- Ciclotimia - tulburarea ciclotimică
- Anxietatea de sănătate
- Atacul de panică în sarcină
- Sindromul depresiv major - schimbările patologice de la nivel cerebral