apetit sexual foarte scazut

09-02-2006
nexam
Nu este medic/terapeut
nexam
buna ziua. acum mai bine de un an am observat ca brusc imi scade apetitul sexual. m-am gandit e ceva temporar si nu m-am prezentat la medic mai ales ca imi era jena sa vorbesc despre asa ceva. din pacate situatia e din ce in ce mai grava, cu cat trece mai mult timp cu atat e mai rau. in momentul de fata sant efectiv exact ca inainte de pubertate. nu ma intereseaza si nu ma tenteaza mai nimic, nu prea pot sa ma gandesc la ceva legat de sex si daca da imi e aproape imposibil sa am orgasm. dupa cum decurg lucrurile cred ca in maxim 6 luni o sa ajung impotent. am fost la un medic endocrinolog ( initial pt altceva ) si i-am spus si de problema asta. am facut analize pt prolactina (valorile normale intre 1.61 si 18.77 eu am avut 18.56 ), testosteron ( intre 9.9 si 27.8 am avut 26.08 ) si tsh (intre 0.49 si 4.67 am avut 1.07). toate in limitele normale, totusi ce se intampla??. sant un tanar de 22 de ani, am o conditie fizica exceptionala, nu fumez, nu consum alcool, nu sant deloc stresat, nu m-am lovit si nu am observat nici o modificare fizica in zona respectiva nici atunci cand a aparut problema si nici acum. mai am 2 probleme de sanatate doua boli autoimune pelada si vitiligo, in rest sanatos tun. de diabet nu cred ca e vorba. ce as mai putea face pt problema asta?? alte analize ?? orice ca nu ma simt deloc bine in situatia asta, mai ales cand ma gandesc la ce va fi peste cateva luni.
va multumesc mult
1 comentarii
0
11-02-2006, ora 00:00
kharma
Nu este medic/terapeut
kharma
In peste 85 % din cauzuri problemele de acest gen tin de psihic si nu de fizic. Iti recomand un consult de urologie si analize generale de rutina - impreuna cu cele recomandate de urolog.Daca vor aparea probleme, analizele vor fi aprofundate. Daca nu sunt probleme fizice, o discutie cu un psiholog experimentat in domeniu cred ca iti va fi de folos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •