ARICEPT sau PRIDIA

04-01-2011
mariusborza
Nu este medic/terapeut
mariusborza
Tatal meu de doi ani ia Aricept si pare stabil. I s-a recomandat, din cauza coplatii, PRIDIA (romanesc). Daca cineva poate sa-mi spuna eventuale riscuri, deoarece cu DAVIA (romanesc-aceiasi subst.de baza cu PRIDIA si ARICEPT), prescris mamei, am avut parte de o noapte de cosmar: sindrom nevrotic acut !
2 comentarii
0
06-01-2011, ora 16:00
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Tatal meu a luat Aricept si a trecut pe Pridia si se pare ca merge, adica nu vad o schimbare a starii sale de zi cu zi, in plus ia un antidepresiv si un somnifer(soporific).Cred ca ati putea incerca si cu Pridia.Poate e nevoie sa vada si psihiatrul despre ce este vorba, im eventualitatea unor boli asociate, psihice sau nu, cu recomandarea si a altor medicamente, dar asta presupune vizita medicului psihiatru la domiciliu si o reevaluare a starii pacioentului.Cu stima!
0
08-01-2011, ora 11:37
mariusborza
Nu este medic/terapeut
mariusborza
Multumesc mult. Informatia e buna. Dar tatal meu de doi ani e pe Aricept si mi-e teama sa-i accept schimbarea. Cu Aricept se "intelege" bine. L-am convins pina la urma ( era problema cu coplata-mai mult din principiu) sa ramina pe Aricept pina doctorul care i l-a recomandat il va schimba sau nu.
Ceea ce stiu de la farmacisti e ca Aricept-ul e mai eficace in timp. Rezultatele apar mai repede decit la alte echivalente.
Multzam fain, sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul