Arsura cutanata - coaja dupa un an si jumatate
Buna ziua,
Bunicul meu are 77 de ani si s-a ars in talpa piciorului acum un an si jumatate (arsura de gradul 4). Astazi inca ii persista o coaja in zona cel mai grav afectata. Coaja este mare cat unghia mare de la picior si la fel de groasa si este de culoare vanata. Aveti idee daca este normal?
Va multumesc anticipat.
Cu respect,
Irina Marin
Bunicul meu are 77 de ani si s-a ars in talpa piciorului acum un an si jumatate (arsura de gradul 4). Astazi inca ii persista o coaja in zona cel mai grav afectata. Coaja este mare cat unghia mare de la picior si la fel de groasa si este de culoare vanata. Aveti idee daca este normal?
Va multumesc anticipat.
Cu respect,
Irina Marin
2 comentarii
Buna ziua!
Vindecarea unei plagi plantare necesita excluderea sprijinului pe acea zona timp de minim 6-12 saptamani.
La aceasta varsta exista o insuficienta circulatorie apreciabila, iar daca se adauga si un diabet zaharat, plaga nu are mari sane de vindecare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Vindecarea unei plagi plantare necesita excluderea sprijinului pe acea zona timp de minim 6-12 saptamani.
La aceasta varsta exista o insuficienta circulatorie apreciabila, iar daca se adauga si un diabet zaharat, plaga nu are mari sane de vindecare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc din suflet pentru raspunsul dumneavoastra.
Numai bine!
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4m-am oparit cu apa fiarta
- 1Arsura pe pulpa dreapta
- 5Senzatie de usturime si de arsura si ma doare de la buric pana in capul pieptului
- 21senzaţii arsuri piele
- 1Arsura
- 0reparare cicatrice
- 1Intrebare arsura severa - Tratament
- 1Intrebare arsura - Tratament
- 0Arsura grad 2
- 0Reconstrucție piele după arsură
- 2Arsura la trei degete-mana dreapta
- 2Arsura cu apa clocotita - infectata, am dureri
- 3Ce sa fac in caz de arsura cu apa calda?
- 2M am oparit cu apa clocotita
- 1Arsura care nu se mai vindeca!!!
- 0Pată de la arsură cu spray de gheață
Mai multe informații despre: arsurile pielii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: