m-am oparit cu apa fiarta
Buna seara...ma confrunt si eu cu o problema si sper ca aici, cu ajutorul Dvs, sa gasesc si o rezolvare!
Acum fix doua saptamani, mi-a alunecat din mana, oala plina cu ciorbita clocotita...mi-a cazut pe ambele picioare(pe laba piciorului)...evident ca mi-au aparut basici, care s-au spart intre timp, o asistenta medicala din aici din zona, mi-a indepartat pielea aceea(ca sa nu mai sape).Insa problema si nelamuririle mele sunt urmatoarele.Mentionez ca am folosit pana acum:Oximed si Dermazin, si mai nou, Baneocin, ca am inteles ca este bun pt infectii...Nelamurirea mea este:e normal sa se inroseasca pe marginea ranii?e normal sa se umfle un pic piciorul(laba piciorului)?e normal sa ma doara dimineata, cand ma dau jos din pat, si vreau sa pun piciorul in pamant?Mentionez ca am luat preventiv si antibiotic, intre timp...Astept un raspuns din partea Dvs, un sfat, cu ce ar trebui sa fac, sa mai folosesc, ca sa nu ma mai doara!
Acum fix doua saptamani, mi-a alunecat din mana, oala plina cu ciorbita clocotita...mi-a cazut pe ambele picioare(pe laba piciorului)...evident ca mi-au aparut basici, care s-au spart intre timp, o asistenta medicala din aici din zona, mi-a indepartat pielea aceea(ca sa nu mai sape).Insa problema si nelamuririle mele sunt urmatoarele.Mentionez ca am folosit pana acum:Oximed si Dermazin, si mai nou, Baneocin, ca am inteles ca este bun pt infectii...Nelamurirea mea este:e normal sa se inroseasca pe marginea ranii?e normal sa se umfle un pic piciorul(laba piciorului)?e normal sa ma doara dimineata, cand ma dau jos din pat, si vreau sa pun piciorul in pamant?Mentionez ca am luat preventiv si antibiotic, intre timp...Astept un raspuns din partea Dvs, un sfat, cu ce ar trebui sa fac, sa mai folosesc, ca sa nu ma mai doara!
4 comentarii
Buna seara! Eu am fost oparita cu lapte fierbinte pe o mare parte din gamba dreapta si am folosit oximed la inceput, apoi advantan si crema de galbenele, iar, in ciuda faptului ca a fost o rana destul de mare, acum nu mai am nici un semn. Si eu am avut dureri, dar cred ca este normal pt ca locul a fost agresat, iar pielea trebuie sa se formeze. Incercati sa hidratati zona cu lotiuni hidratante.
Oximed am folosit si eu, dar pe mine m au speriat f tare, faptul ca mi s a cam umflat un laba piciorului, si dureri cand pun piciorul in pamant, dimineata cand ma dau jos din pat!multumesc frumos pt raspuns!o zi buna si sanatate!
daca se poate, as vrea sa mi mai spuneti ceva, daca tot ati trecut prin asa ceva...in momentul cand a inceput sa se refaca pielea...ati observat cumva, s-au format pt inceput portiuni de culoare alb-galbuie?
Nu mai tin foarte bine minte toate detaliile, dar stiu ca aveam zona umflata, iar pielea era destul de rosie si aveam senzatia ca ma strange. O zi buna si insanatosire grabnica!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 5Pete maronii pe gat... se albesc la soare
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 11O afectiune de piele intalnita des la maini si picioare
- 8am fost la doi medici dermatologi si nici un diagnostic exact
- 4bube rosii..ajutor
- 5umflatura rapida a pielii dupa zgariere sau frecare, scarpinare.
- 7intepaturi ale pielii
- 10cancer de piele?
- 3am observat pe mamelonul stang un punct minuscul
- 7Mici basicute!
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 12Bubite rosii care apar numa vara
- 4umflaturi tari din care curge mult sange
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 0Pete portocalii in palme
- 0Pete pe corp rosii-maronii
- 1Piele insensibilă
- 5Bubite pe piele inexplicabile...
- 1toxidermie?
Mai multe informații despre: Pielea arsurile pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: