articulatia genunchiului

01-09-2009
bucur.marianiulian
Nu este medic/terapeut
bucur.marianiulian
Buna seara domnule doctor numele meu este Bucur Marian am 34 de ani si am facut rugby de perfoarmanta, acum 11 ani am avut o accidentare la genunchiul drept, a troznit s-a umflat si am ajuns la spitalul militar constanta ( fiind in timpul stagiului militar ) mi s-a facut o punctie mi-a scos lichid amestecat cu sange a pus o atela si am stat imobilizat 3 saptamani, dupa care am inceput recupererea 15 zile la GRAND in eforie nord, mi-am reinceput usor antrenamentele genunchiul era instabil si mi-a mai sarit de cateva ori.M-am lasat de rugby a urmat o pauza, miscare facand usor numai de intretinere.Saptamana trecuta m-am bagat la o joaca (rugby ) pe plaja m-a placat exact pe genunchiul drept iar s-a auzit aceeasi troznitura am facut un rmn iar rezultatul este acesta:
-ruptura ligament incrucisat anterior
-leziune corn posterior menisc extern
-condropatiestadiul IV compartiment extern
-bursita importanta
Ce este de facut?
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra
1 comentarii
0
01-09-2009, ora 10:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic ortoped prentru tratamentul local, event. corset sau operatie si paralel un medic homeopat pt. a ajuta la vindecarea afectiunii actuale pe baza naturala si mai ales pt. a indeparta slabicunea aparuta la genunchi dupa primul accident. Insa nu luati nici un medicament si nici injectii de la ortoped caci nu duc la nimic bun ci faceti tot ce este necesar cu ajutorul remediilor homeopate, caci aceastea sunt mult mai efective decat orice altceva.
Aceasta combinatie este cel mai bun lucru pe care il puteti face.
Atat ruptura de ligament, cat si bursita si leziunea pot fi tratate f. efectiv cu homeopatia.

Va recomand de ex. pe Dr. Gheorghe Jurj in Timisoara, Dr. Pavel Chirila in Bucuresti (Clinica Christiana), Dr. Sorina Soescu in Constanta, Dr. Sorin Cadar in Pitesti, Dr. Adrian Alecu in Tg. Mures.
In Bucuresti cat si altundeva mai sunt multi homempati buni, din pacate nu-i cunosc pe toti.

Adresele le gasiti in internet si cartea aurie.
CENTRUL CHRISTIANA MEDICINA SOCIALA
Sos. Pantelimon, nr.27, sector 2,
Tel.: 252 78 55, Fax: 252 59 28
Bucuresti
Adaugă un comentariu / răspuns