Artroplastia soldului

13-05-2011
soringliga61
Nu este medic/terapeut
soringliga61
Am fost operat la Spitalul Colentina pt.coxartroza postraumatica dr.unde am primit o proteza de sold BHR prin grija Dr.Rodica Marinescu.Tin in mod deosebit sa-mi exprim recunostiinta pt.aceasta fiind impresionat de intreaga activitate a sectiei de ortopedie condusa de doamna doctor, pe.care am avut ocazia sa o cunosc odata cu internarea..Mai intii curatenia, exista o firma de curatenie care trece de 4 ori pe zii prin fiecare salon.Prima constatare, nu sun gindaci de bucatarie iar curatenia este sclipitoare..Mincarea bolnavilor vine preambalata in casolete de unica folosinta tiplate si este de calitate.Personalul medical, amabil si politicos.Nu-mi vine sa cred ca pot sa spun asta.Mentionez ca vin din interiorul sistemului si stiu despre ce vorbesc.Infirmierele sunt pline de solicitudine si credeti-ma au de munca intr-o sectie unde nimeni nu poate sa se miste dupa operatie.Fiecare pat are prevazut o sonerie cu bec de unde bolnavul poate chema personalul de ingrijire.Sistemul este bine pus la punct si functioneaza !!!
Doresc sa multumesc doamnei Dr.Rodica Marinescu si echipei medicale, dr.Botezatu, dr.Laptoiu, dr.Stefan, pt.profesionalismul si omenia de care au dat dovada si sa le urez viata lunga si plina de impliniri.O recomandare pt.pacienti, mergeti la spitalul COLENTINA / ORTOPEDIE daca aveti probleme ortopedice.Veti fii multumiti.Cu stima, Dr.Sorin Gliga(fost pacient)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns